Montare burlane hota, Legatura intre unul de 120 si unul de 90
![]() ![]() ![]() |
Montare burlane hota, Legatura intre unul de 120 si unul de 90
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
exista.....din plastic este....numai ca nu stiu cum se numeste...da te duci la un magazin unde vinde asa ceva...si or sa iti dea...am patit si eu la fel....si m-au lamurit acolo...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se numeste "reductie"... daca nu gasesti, incearca o reductie pt tevi scurgere de instalatii... cele de la WC.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum zice si vis-a-vis, o reductie pentru tevi de PVC ar trebui sa mearga.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De asemenea gasesti la Bricostore
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pana la urma am rezolvat-o cu o banda adeziva "metalica", din acelasi material cum este si burlanul.
Am gasit reductiile respective la domnul bricolaj, dar aveau alte dimensiuni, cica frantuzesti, adica 125 in loc de 120, 115 in loc de 110 si tot asa se terminau in 5. Am fost si la praktiker dar nu aveau. Bricostore n-am prin zona, daca ajung la ei o sa ma uit. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu alte cuvinte, ai facut o tiganie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa-ti faci reductia la un atelier de tinichigerie... este unul la Piata Matache si altul pe calea Ferentari aproape de intersectia cu Pieptanari.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
tribunul |
![]()
|
Nu e bre tiganie, e arta.
![]() Stie careva exista hote cu dimensiunea 60 X 60 cm? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:12 |