Trepidatii motor
![]() ![]() ![]() |
Trepidatii motor
wo_name |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|||
livicu' |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
incearca sa reglezi si tu aprinderea, vezi avansul, platina, bujiile , ca de acolo ar trebui sa fie .
asta ar trebui sa fie normala |
||
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|||
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
tnx man, oricum am de gand sa-i pun aprindere electronica si voi face o verificare la aprindere
|
--------------------
Dacia
2011
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
in genul asta am si io o buba insa masina e din 99 si ii trebe schimbata bucsa la caseta(v-am mai deranjat io acu cateva saptamani cu faza asta),dar inclin sa cred ca vibratiile nu sunt de acolo...
cum se manifesta... pe langa faptul ca daca motorul e rece..si nu numai cand bag piciorul in acceleratie sung 1700..masina da in nas....cand accelereaza in cele din urma trepideaza..simt eu..nu tare in tr 1-2..in sa de la tr3 in sus se simte.. cel mai clar in tr4-la de la60-80 tremura la draq de parca ar fi subturata...dementa..si o turez pana la 90 km/h ca sai dau a 5...ca ma enerveaza tremuratul asta idiot.. pls neeed help... |
-------------------- |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai e posibil sa nu aiba suficienta benzina la turatzia 2500-2800(nivel mic in carburator shi intra mai tarziu circuitul principal).
Sub 2000 ture nu se merge cu a 5-a. E normal sa trepideze daca o tzii subturata in treptele superioare. O sa strici motorul daca mergi asha. Se duc cuzinetzii in primul rand. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
to_the_limit |
![]()
|
nu merg cu 65km/h cu a 5..insa ea trepideaza si in tr4 la 80 chiar ceea ce nu e subturata..
|
-------------------- |
|
wo_name |
![]()
|
"to_the_limit", "cristidb" cred ca a scris pt. mine
|
--------------------
Dacia
2011
|
|
to_the_limit |
![]()
|
dar pe mine chair nu ma poate ajuta nimeni???
|
-------------------- |
|
wo_name |
![]()
|
"to_the_limit", vezi traseul de alimentare (site pompa de benzina, carburator) si aprinderea (axul ala care vine de la motor, daca are joc, e ovalizat, etc.)
|
--------------------
Dacia
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:39 |