Posting and U :)
![]() ![]() ![]() |
Posting and U :)
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ia uite unde a ajuns flashu' meu :U, oricum e tare rau :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Super ..
Ar trebui sa facem swf-ul ala sa apara in momentul inregistrarii pe forum ... smile.gif) .. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Da partea de "submit verification code" (codul ce vine pe mail) sa fie la finalul flashului biggrin.gif
Oricum, SUPER! |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Demential. De acord cu ideea de aparea la inscriere.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie tradus și postat undeva la început!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate modifica flashul ?! Din cate stiu eu nu prea se poate, dar nu am experienta.
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
f frumos flash dar nu cred k sta nimeni de pe dial-up mai ales sa incarce 1,5MB...asa k ideea de a-l pune la inscriere in forum cam cade smile.gif
|
-------------------- null
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:35 |