Un joc bolnav, parca e telepatie
![]() ![]() ![]() |
Un joc bolnav, parca e telepatie
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Treaba e ca daca nu faci socoteli ptr. alt numar iti arata in continuare semnele de la ultima socoteala .Cum dreaq se explica ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Hehe... tabela se schimba la fiecare apasare pe patratel
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ne-am mai minunat in trecut de "telepatia" asta p-un topic.
Bine zis, e matematica ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Banal.
XY = 10X + Y XY - (X+Y) = 10X + Y - X - Y = 9X. O sa vezi ca multiplii de 9 au tot timpul acelasi simbol... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
faty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
sunt de fapt din 9 in 9.. 0, 9, 18 ... 81..
orice numar alegi din intervalul 0 - 100 calculul respectiv va da multiplu de 9 ex : 56 = 56-(5+6) = 45 ( 5*9 ) na ca mi-a luat-o BlaueCorsa inainte ![]() This post has been edited by faty: 22 Mar 2007, 17:06 |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce va place sa luati bucuriile oamenilor, e majic si gata, veniti voi cu explicatii d'alea ca'n razboiu' stelelor...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
inainte sa deschid linkul am citit impresiile....argon are dreptate mi-ati rapit bucuria
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ne scuzati... n-am vrut...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
glumeam...dar nu o sa mai fac...ca se interpreteaza
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:27 |