Montare radio/etc in Berlina, pe sanie ISO
![]() ![]() ![]() |
Montare radio/etc in Berlina, pe sanie ISO
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ce inseamna sanie ISO?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
L-am avut montat sub cutia de acte, cu ajutorul unui suport din magazin in care a intrat la fix sania, totusi nu mi-a placut ca era prea jos, si trebuai sa ma aplec sa butonez => nesiguranta in trafic, si de curand l-am montat sus, pastrand sania, deci se poate scoate oricand, renuntand la scrumiera, si asa nu fumez. Nu am bord CN, si o sa revin curand cu poze !
Piese nu mi-au trebuit absolut nimic, inafara de o bormasina, un flex, si niste suruburi polizate la capat, cu care am prins sania, capatul e polizat deoarece nu incape casul in sanie daca nu. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai nevoie de conectorul ISO mamă, care să se cupleze la cel de pe sanie...Iar legenda cu fiecare dintre fire o găsești pe aparat, sau în manualul lui...Dacă nu, găsești chiar aici pe forum schema cu fiecare din firele unui conector ISO.
Dacă vrei să legi aparatul direct la bornele bateriei (recomandat), mai ai nevoie de un cablu cu 2-3mm în secțiune, suficient de lung, papuci de conectate la borne, o siguranță cu suportul ei de montare pe cablu (cam 10A)... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Problema la D1310 e mai mult locul unde se monteaza HU-ul, nu legaturile . Cum spuneam, sub consola e foarte incomod, trebuie sa te apleci in trafic sa butonezi, nu te lasa centura, etc.
Legaturile se fac urgent, trebuie doar o mufa de 5 lei(asta daca sania e fara mufa), si putina indemanare. Mufa/mufa saniei e impartita in 2, jumate are contactele pentru boxe, jumate pentru power, care se iau elegant de la cele 2 prize de sub bord, plus permanent si plus contact. Masa se ia de la orice surub de sub bord care aer contacr direct cu caroseria. Daca e bord CN nu exista alta solutie decat jos, sub consola. Attached thumbnail(s) IMG_2134.jpg ( Size: 204.76k ) Number of downloads: 242 IMG_2135.jpg ( Size: 230.45k ) Number of downloads: 141 IMG_2136.jpg ( Size: 219.72k ) Number of downloads: 170 IMG_2138.jpg ( Size: 193.2k ) Number of downloads: 172 IMG_2139.jpg ( Size: 221.75k ) Number of downloads: 179 IMG_2142.jpg ( Size: 171.93k ) Number of downloads: 82 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
salut, pe maine ma interseaza cum ai fixat sania.....am si eu o sanie....si este perfect pe casetofon, sunt gauri prin ea.....dar nu imi dau seama de ce gauri s-o prind de bord........imi puteti da niste sfaturi?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Din pacate gaurile nu exista si trebuie sa le faci tu (din cate tin eu minte). Ca sa nu stai sa polizezi suruburi, te duci la magazinul local de suruburi (Praktiker/Bricostore etc.) si ceri suruburi cu cap ingropat.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am o intrebare referitor la un difuzor din masina, am un difuzor in usa din spate stanga, care din cand in cand imi cam scoate un zgomot urat ca si cum ar fi membrana rupta, nu mereu, cateodata il dau la maxim si nu se aude dar dupa o vreme incepe sa scoata iar sunetul ala, vreo idee despre ce ar trebuii sa fac ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 5 Jun 2007, 17:07) am o intrebare referitor la un difuzor din masina, am un difuzor in usa din spate stanga, care din cand in cand imi cam scoate un zgomot urat ca si cum ar fi membrana rupta, nu mereu, cateodata il dau la maxim si nu se aude dar dupa o vreme incepe sa scoata iar sunetul ala, vreo idee despre ce ar trebuii sa fac ? desfa-l si verifica sirmulitele intre conectori si membrana eventual daca sint intrerupte inlocuieste-le cu ceva o sirma foarte flexibila |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
bygy sarmele care pleca de la placa de papuci catre bobina (membrana) ??
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 11:41 |