Scartie, drepata fata
![]() ![]() ![]() |
Scartie, drepata fata
Shutter |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacie
1300
1981
|
|||
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Bucsa de teflon de la caseta de directie.
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
Shutter |
![]()
|
sigur? ai avut si tu aceiasi problema?
|
--------------------
Dacie
1300
1981
|
|
ct_71_ccl |
![]()
|
![]() ct_71_ccl Group: Members Posts: 195 Joined: 3 February 07 From: constanta ![]() |
vezi sa nu fie de la bieleta anti-ruliu.eu le-am schimbat pe amindoua si dupa o saptamina batea pe stinga.sarise o garnitura!
|
--------------------
dacia,renault
logan,clio
1,2 16 v - 2011;1,6 16 v - 2009
- ct 72 ccl,ct 71 ccl
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ia o seringa cu ac, umple-o cu ulei si baga ulei in burdufurile de la pivoti si la rotula bieletei. Apoi, unge si axele basculei si bratului superior.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
diaconliviu, ai incercat si nu "manaca" burdufurile? Unele tipuri de ulei ataca unele tipuri de cauciuc sau am avut eu ghinion.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Shutter |
![]()
|
Am rezolvat problema. Am schimbat t-ul de telescop
![]() |
--------------------
Dacie
1300
1981
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 29 Mar 2007, 14:31) diaconliviu, ai incercat si nu "manaca" burdufurile? Unele tipuri de ulei ataca unele tipuri de cauciuc sau am avut eu ghinion. O rotula care scirtiie deja presupune o patrundere de apa in articulatie; ai de ales intre a o schimba (desi nu are joc mare, poate chiar deloc) si a-i prelungi viata. Uleiul ala nu va "coroda" burdufurile inainte de a se uza rotulele. Daca vrei, solutia cea mai buna este demontarea burdufurilor si umplerea cu vaselina (care tot produs petrolier este, ca urmare acel burduf ar trebui sa fie vulcanizat din "cauciuc rezistent la produse petroliere"). Numai ca operatia asta e greoaie. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:42 |