probleme injectoare
![]() ![]() ![]() |
probleme injectoare
thefast_man |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 13 August 03 From: DR.TR.SEVERIN ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Treaba e ca rezervorul e plind de jeg. Pana nu o sa cureti si rezervorul (care presupune demontarea lui) nu o sa faci mai nimic, ca jeg tot o sa ajunga in injectoare. Ai putea sa iei un filtru de benzina mai bun, ca oricat de murdara ar fi benzina, nu e admisibil ca dupa cativa km sa lase sa treaca atat jeg.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
thefast_man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 13 August 03 From: DR.TR.SEVERIN ![]() |
merci am sa incerc sa il dau jos sa vad care e treaba.
are vreo smecherie ceva la desfacere? |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Filtrul este imediat la iesirea din rezervor a conductei de benzina, prins pe podeaua masinii. Insa in privinta desfacerii lui (daca are sau nu vreo smecherie) imi declin competenta. Eu am SLZ care nu are asa ceva (filtrul este iglobat in pompa de benzina) si nici nu am avut ocazia sa desac vre-un filtru de DSN. Sorry.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
se poate ca din cauza benzinei care ai puso in timp (apa+benzina) sa rugineasca peretii rezervorului . Eu asta am patit la o berlina ......bafta
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
thefast_man |
![]()
|
sunt curios ce o sa iasa din el :!: :?: :!: :?: :!:
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
Iti spun eu. Cand am facut operatiunea asta pe break am ramas tampit de cat de mult jeg poate sa iasa din rezervor. Pe langa scame si alte resturi ramase neidentificate a iesit o gramada de mal.
|
--------------------
Dacia
|
|
Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 March 03 From: Brasov ![]() |
pentru a demonta filtrul grade una fata de cealalta trebuie sa apesi pe niste cleme care sunt cate 2 pe fiecare parte a filtrului, sunt la 180 grade una fata de alta.
dupa ce le gasesti si le apesi tragi putin de furtun si o sa iasa . inainte de operatia asta scoate busonul ca sa se depresurizeze rezervorul pentru ca altfel o sa te stropeasca bine de tot. bafta!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2005 Privilege BV 99 DYK
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Verifica totodata si starea gatului de umplere al rezervorului care poate fi crapat in zona pintenului de plastic care e utilizat la priderea de caroserie.... daca este crapat, pe acolo intra, de regula, mizerie aruncata de roata... particule fine de nisip care trec cu brio de filtru si ajung fix in injectoare
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
adriani1978 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 14 October 04 From: FAGARAS JUD BRASOV ![]() |
cand ti-a curatit injectoarele nu era conducta de tur plina de rugina si rampa injectoarelor deci verifica conducta de alimentare este o cauza frecventa la dsn din care se infunda injectoarele mizeria care zici ca ti-a aparut in filtru suplimentar este de pe conducte nu din rezervor caci mizeria din rezervor nu trece de filtru de benzina al dsn
|
--------------------
FORD
MONDEO
1993
- BV-11-KCB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:56 |