Propunere: soferi "jegosi"
![]() ![]() ![]() |
Propunere: soferi "jegosi"
madalin_it |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- 'you can do it'
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
1. Acest subiect se muta la Cafenea!
2. Ceea ce propui tu este extraordinar, numai ca apare o problema. Si anume, acuzatiile nefondate! De ce spun asta ? pentru ca degeaba indrept eu degetul spre X si urlu in gura mare ca a aruncat gunoaie pe strada, va fi doar cuvantul meu impotriva cuvantului sau sad.gif ... Singura solutie este ca sa se ataseze si fotografii incriminatoare. Doar cu vorbe nu se poate face treaba ! Si cati stau cu aparatul foto in masina si in pozitie de "tragere" ??? Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Neajunsul este altul: în București nu prea se mătură străzile!!! Și în alte părți mai există (din păcate) oameni needucați care aruncă mizerii din mașini, dar acolo, dacă nu sînt amendați, oricum, trece mașina care face curățenie și culege tot...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai aici e si durerea. ca nu se prea matura strazile. Si-asa sunt destul de jegoase. Daca lumea mai si arunca in nesimtire diverse obiecte pe geamurile maisnilor, unde ajungem? Sa facem slalom printre gunoaie?
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar in schimb se uda toata ziua, am inceput sa-mi completez lichidul de spalat parbrizul in fiecare saptamana! Am spalat masina, nici n-am ajuns bine la servici ca iar e plina de mizerie, iar trebuie sa sterg farurile... :evil:
Cine-mi zicea ca prin Londra se arunca numai pe jos? Ca de teama atentatelor nu mai sunt cosuri de gunoi, insa noaptea fac baietii luna... |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate romanul are mentalitatea "ce nu mai e folositor si incape pe geam se arunca". Am fost cu trenul in vara asta si am vazut ce ravagii sunt pe langa sinele de tren. Numai sticle, servetele, pachete de tigari, pungi, etc. Revenind la ce mai arunca soferii pe geamurile masinilor, eu cred ca am asistat la nesimtirea suprema. Dintr-o masina din fata mea cineva a aruncat o punga din aia maro de la McDonald's plina cu resturi de pahare, ambalaje, sevetele, etc. Pacat ca nu i-am retinut numarul. Oricum treaba asta se intampla cu ceva ani in urma. mul nu era in oras, dar fapta ramane, mai ales ca punga respectiva putea sa atarizeze pe parbrizul meu.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu e greu de implementat aceasta pagină însă deși inițiativa ar fi laudabilă, nu prea îi vad rostul și asta din cel puțin două puncte de vedere.
1. Când se vor aduna câteva zeci de numere de înmatriculare nu va sta nimeni cu lista să vadă dacă nu cumva în jur este vreunul din "regii șoselelor". 2. Pe vinovați îi va durea în cot ca și până acum. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu recunosc ! Sunt vinovat de aruncarea chistoacelor de tigari pe geam (pt ca daca le las in scrumiera miros urat, plus ca nu le pot stinge cum trebuie in timp ce conduc). Daca ma vedeti claxonati-ma si aratati-mi degetul :mrgreen: B-67-MCB
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
poate ar trebui sa te oprim si sa te punem sa maturi in mijlocul soselei.
la tine acasa tot asa faci, arunci chistoacele pe jos ptr ca-n scrumiera pute????!!! daca chiar iti pute mai bine te-ai lasa de fumat. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
||
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da rau esti ! Nu stii si tu ca vina recunoscuta este pe jumatate iertata ? Nu se permit acolo 2-3 chistoace pe zi ? Trebuie sa aiba ce face si aia de la REBU, nu ?smile.gif PS Acasa, tot pe geam le arunc tongue.gif PPS Glumeam :wink: |
||
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
E usor sa faci curat , greu e SA PASTREZI curatenia !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
Da, dar imparte si tu nr de chistoace la suprafata Bucurestiului si o sa vezi ca nu sunt asa multe pe mp. laugh.gif Acum serios, puteti sa imi faceti si statuie sub arcul de triumf ca tot pe geam le voi arunca. Dar in afara de cele 2-3 tigari/zi fumate in masina (nu ma pot abtine cand nimeresc un Magheru pe la ora 5) nu arunc nimic altceva din masina, nici chiar pachetul gol de tigari laugh.gif
Oricum , intentia voastra este laudabila dar greu/inutil de pusa in practica. |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Chistoacele razlete de tigari nu m-ar deranja foarte tare. Eu sunt fumator dar nu fumez in masina (si nici nu ii las pe altii) de aceea nu prea au cum sa ajunga asa ceva pe drum de la mine. Ce ma deranjeaza sunt cei care isis scutura scrumiera la semafoare si tot sxrumul e luat de vand si dus care incotro. In plus, concentratia de chistoace e destul de mare pe cmp.
Insa, daca nu ma afecteaza pe mine nu insemna neaprat ca e un lucru bun si laudabil sa arunci asa ceva. |
--------------------
Dacia
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu am patit de cateva ori ca idiotul din fata sa arunce tigarea pe geam si sa imi sara mie in capota masinii. :impuscat:
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
rezare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 13 September 03 ![]() |
Asta e nimic. Sa vezi cum e cand te pocneste o sticla de cola (cutie 330ml) aruncata dintr-un autocar sau camion pe autostrada. Nu mi s-a intamplat mie, dar am auzit cazuri... rezultatele cred ca vi le imaginati.
|
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am scapat dintr-o faza asemanatoare. Mergeam pe autostrada A1 pe banda 2 cam cu 110-120. Pe banda 1 era un camion care mergea cam cu 80 km/h. Cand eram in dreptu camionului pe la jumatate soferul acestuia a aruncat pe geam o cutie de bere gola (da, era bere, ce conta ca el era la volan !). A trebuit sa franez ca sa nu ma trezesc cu cutia in parbriz. Nu mai are rost sa spun ca era genu de sofer cu steguletele atranate, zaruri, maimutoaie si alte prostii; cred ca avea si mileu pe bord dar nu se vedea. Si sa nu uit, soferul camionului purta o palarie de paie.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
deci....mama natura i-a inzestrat pe unii romani cu f putin bun simt si din pacate si educatie sad.gif
|
-------------------- null
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
Nu cred ca o cutie de suc sau bere ar putea sa-ti sparga parbrizul, dar gestul este oricum, nu tocmai simpatic.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
rezare |
![]()
|
Nu e vorba neaparat ca ti-l sparge, desi daca mai are si ceva lichid pe fund si o viteza relativa de vreo 50-100km/h cam sunt sanse sa ti-l crape. Problema mare e cum reactioneaza un sofer mai emotiv sau... neantrenat cand ii da cutia in geam in fata ochilor. Stii tu instinctul cand vezi ceva ca se apropie de tine, desi stii ca se opreste in geam.... asta e problema, un moment de sperietura si pe autostrada nu prea ai multe sanse de redresare.
|
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
La 100 la ora ti-l sparge sigur.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
rezare |
![]()
|
Da, dar viteza relativa de 100/ora e destul de greu de atins, chiar daca vb de camioane, tot trebuie sa ai in jur de 180-200.
|
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
capone, esti din ce in ce mai finut.... daca nici asta cu cutia nu ti se pre gogonata.....
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Dar vad ca nu spune nmeni nimic de camioanele din care curge pietris, de betonierele care mai scapa niscaiva mixtura pe la semafoare si, cireasa de pe tort, de autovidanje din care curge continutul.
|
--------------------
Dacia
|
|
rezare |
![]()
|
Taman azi dimineata am vazut pe drum spre servici (zona Petricani) un trailer care intr-o curba a "pierdut" niste bucati de terasament de sina de tramvai (partile de beton in care intra sinele) si erau imprastiate pe trotuar. Va dati seama cum era daca erau pietoni pe trotuar sau vreo masina oprita din greseala. Erau aia cu macaraua acolo sa le puna la loc.
Asta pe langa rabele care cand pleaca de la stop mai pierd cate un bloc de BCA mai mare sau mai mic (vazuta faza). Tara noastra cea iubita. |
--------------------
Opel Astra 1.6 16V
ex-Oltcit Club 1.1
- Bucuresti.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Eu am calcat pe o bucata dintr-o toba acum o saptamana si cand s-a lovit de burta masinii am zis ca am dat de belea. In gand nu aveam decat catalizatorul care daca se crapa o rupeam in fericire. Astia tot soferi jegosi sunt. Ai o rabla careia ii curg piesele din ea si vrei sa te mai folosesti de masina. Bine tata, nu am nimic cu tine (desi RAR-ul si Politia au alta parere), dar macar ia=ti de pe jos bucatile din masina. Nu le lasa sa-si rupa altii masinile in ele.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:01 |