Se poate schimba motorul DSN?
![]() ![]() ![]() |
Se poate schimba motorul DSN?
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
![]()
|
|
Ti-ai luat o DSN ca sa-i schimbi motorul ?
Cred ca ai gresit masina . |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Fratele meu avea Hyundai Coupe Tiburon shi eu o DSN.Fratele meu a facut accident shi a ramas doar motorul din masiana aia.Shi de ce nu l-as pune pe DSN? :?:
|
-------------------- |
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Ptr ca cica doar motorul si cutia se pp ca sunt bune din tot DSN-ul ... si tocmai pe alea te-ai gandit sa le schimbi ...
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Se poate pune un alt motor, preferabil ar fi tot de Renault ca sa nu te chinui! Iti recomand motor de R19, 1.7, 110KW, pe care inca il mai poti gasi la dezmembrari pe Mihai Bravu, insa costa! 400$
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX
|
|
Cristian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 July 02 From: Cluj Napoca ![]() |
Ai grija ca o sa ai probleme la RAR. Si o sa cheltui ceva banuti cu baietii de la RAR
|
-------------------- |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
cine are ideie daca la o dsn se poate pune motorul de renault clio de 2000 16v
![]() |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Dar ce faci cu toate accesorile ... pompe ... alea ... alea ...
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
1) Stiu de un politist cu o Nova gri metaliz, pe care are pus un motor VW de 1.8 Turbo, si cu care se da in disperare pe macadam - trage masina aia de nu-ti vine sa crezi...
![]() ![]() FreeJoy: presupun ca motorul de Hyundai e transversal (n-are cum sa nu fie), cred ca ar trebui sa-l montezi cu tot cu cutia lui (daca mai e intreaga), ca sa nu fie probleme (nu stiu daca cutia de dsn suporta cuplul mult mai mare al hyundai-ului, asta daca se poate adapta); si cred ca ar trebui si chiuloasa, eventual + sistem evacuare. Motorul asta e aspirat, nu ? (nu stiu daca ar mai ramane loc de turbine (pardon, 1 turbina)/intercooler) :roll: 2) Cel mai usor insa, se pun motoare Renault, in special Alpine (1.4->1.6, nu stiu daca incape unul de 2L, poate stie cineva... ). Novele de raliuri, in afara de motoarele orig. de 1.6 modificate, merg foarte bine cu Alpine-uri, sau chiar VW de 1.8 . Cred ca DSN-ul tau ar 'rupe', cu motorul asta de Hyundai. |
-------------------- |
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
ce modificari sunt necesare pentru un motor de 1.6 16v de renault?
|
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:45 |