V-a parut rau cand v-ati vandut masina?
![]() ![]() ![]() |
V-a parut rau cand v-ati vandut masina?
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vandut 4 masini pana acum si de niciuna nu mi-a parut rau fiindca am facut-o de bunavoie si fara sa fiu nevoit sa le vand ca sa am ce pune pe masa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
da! mi-a parut rau
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 28 Mar 2007, 16:41) Am vandut 4 masini pana acum si de niciuna nu mi-a parut rau fiindca am facut-o de bunavoie si fara sa fiu nevoit sa le vand ca sa am ce pune pe masa. Eu ma refeream la legatura "sentimentala", nu la resimtirea absentei masinii. Nu am vandut-o pentru ca nu mai aveam bani si acum sa-mi para rau ca nu mai am masina ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu intretin relatii emotionale cu obiectele cand le arunc/vand/dau, Vlad, indiferent de satisfactiile pe care mi le-au adus in timpul exploatarii.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Am vandut-o dupa ce mi-am luat loganu'... eram legat afectiv de masina nu financiar...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Dacia 1310 L : 1998 : 45000 km REALI
nu mi-a parut rau, doar ca stiam ca o masina asa de buna nu mai gasesc sa cumpar.Atat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dacia 1300 a lu' bunicamiu. A fost in familie din 82 (de noua) pana in 2005. I-am facut cu mana atat eu cat si bunicu', cand am predat cheile
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Am mai avut inainte o masina, prima mea masina, masina pe care am fost initiat in ale condusului. Dupa ea nu sufar. Dupa 300.000 km si cat ne-a plimbat prin tara (a fost inainte masina tatalui meu) ar merita, insa nu sufar dupa ea. Dar dupa Berlina mea de acum as resimti acel gol in suflet de care zici insotit probabil de o lacrima. Am facut prea multe cu ea ca sa nu fie asa...De fapt nu intentionez sa o vand, daca pot achizitiona altceva pe langa ea, bine. Daca nu, nu!
Sigur, nu poti stii niciodata ce iti rezerva viata, insa de buna voie chiar nu as vinde-o, fie si pentru un model mai nou/bun. Chestii de genul asta or le traiesti, le simti si le intelegi ori te crucesti cum pot unii gandi asa... This post has been edited by alecsz99: 28 Mar 2007, 15:11 |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cand mi-am luat eu masina...fosta proprietara a plans dupa ea
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum se obs. si eu mi-am schimbat masina, dar am pastrat poza cu ea in avatar ca amintire, ce personalitate avea, mai rau ca o femeie, probabil de aceea o iubeam
![]() L.E -nevasta mea a plans cand i-am dat cheile cumparatorului si a plecat cu ea.(cred ca nu era pregatita, de fapt nu credea ca o sa o vand in prima zi, in 10 min.)- dacia 1310 an fab 1999 decembrie-180.000 KM ![]() This post has been edited by wolfin: 28 Mar 2007, 15:27 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Deci eu pe a mea n-o vand nicodata, sa fie clar. Ii fac un garaj la tara si acolo o tin.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Mi-a parut rau cand am vandut berlina inainte de a lua DSN-ul.
Poate sunt eu mai emotiv dar in timp ce strangeam toate chestiile de prin ea ca sa o dam noului proprietar imi aduceam aminte de toate aventurile prin care am trecut alaturi de masinuta ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Desi eu sunt inca la prima masina am simtit ceva asemanator. A stat cateva zile in service pentru revopsirea aripilor de pe partea dreapta (zgariate de un gard). Si cat a stat acolo si priveam locul de parcare gol ma gandeam ca e aceeasi situatie (desi temporar) ca si cum as fi vandut-o si dintr-o data parca imi era dor de ea. I-am spus asta lu nevasta-mea si a inceput sa planga instant. Adevarul ca o fi belea uneori, dar asa e cu prima masina... Sincer nu stiu daca ma lasa inima sa o vand. Incerc sa o tin in familie, sa o dau la parinti sau socrii.
La fel vedeam la stiri batranei care plangeau dupa daciile lor 1300 care le duceau la remat in operatiunea rabla. Sincer ii inteleg ... This post has been edited by minny: 29 Mar 2007, 01:12 |
--------------------
------
------
------
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
si mie mi-a parut rau cand am dat-o, am multe amintiri frumoase cu ea dar totusi e bine ca o vad aproape zilnic......i-am dat-o unui coleg de servici
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu prea, cu toate ca am avut un sentiment ciudat cand, dupa ce am facut radierea la Politie (era in 2006, iarna) l-am lasat pe noul proprietar la volan si m-am urcat in dreapta...
Oricum, si eu o vad zilnic, ca am vandut-o unui coleg (si, coincidenta, la o ruda de-a lui a ajuns -pe cai ocolite- fostul meu Break, vandut in 2001... ![]() This post has been edited by GoGu: 28 Mar 2007, 21:14 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Dupa solenza nu mi-a parut rau nicio clipa, eram chiar furios cand am dat-o la doar 35.000 de km, dupa ce imi crapase ambreiajul, doua bielete, un set de tobe si alte maruntisuri. Dar dupa berlina, va rog sa ma credeti, doua luni imi venea sa plang cand ma uitam in parcare si nu-i mai vedeam albastrul "mamaia" lucind in soare... Aveam multe amintiri cu masina aia... prima mea vacanta de student cu actuala mea nevasta, la slanic moldova, apoi la herculane, apoi in delta dunarii si cate si mai cate... Parca devenise un membru al familiei, iar cand am dat-o pe 500 de $, ca era din '72 si avea pedalierele ruginite, imi venea sa ma duc la proprietar sa-i dau 1000 numai sa i-o dea inapoi. Basca la o luna mai veneau si astia cu programul RABLA
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Mie mi-a parut rau cam o luna, pana mi-a venit noua masina. Dar cred ca m-a durut mai mult ca am ramas pieton. Bine ca masina este la un amic si are grija de ea ... cred.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Cel de la care am luat Ascona mi-a zis in momentul cand mi-a dat cheile si actele ca parca ii iau copilul.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dus supernova la vopsit. Si inainte sa o duc cu doua zile am luat un clio de la firma sa-l folosesc. Cum a doua zi trebuia sa plec in tara iar in clio nu aveam triunghi si trusa m-am dus la firma pe seara sa le iau din supernova.
Greseala mea a fost ca am luat si mandrele (una de 8 si alta de 3 ani) care cand au vazut ca plecam si lasam dacia acolo au plans 10 minute du "lacia" si ca "asta e ulata vleam lacia noastra" (aia mica dixit). Au trecut aproape doua saptamani de atunci si cand mai vorbesc cu sotia de dacie in ce stadiu e si aud cele mici garantat "am concert". Acum.. nu ma dau rotund(nu ca nu as fi fizic), dar si mie mi-e dor de daciuta mea. Vorba reclamei..altfel stau lucrurile cand camionul e al tau ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cea mai frumoasa zi: cand am primit Matizul cadou (prima mea masina)
Cea mai urata zi: cand am fost obligat sa predau cheile lui, dupa 2 ani si jumatate. Era inca il leasing, daca ar fi scris numele meu pe talon nu-l dadeam ![]() Cica trebuie sa umblu cu ceva mai bun. Mi-au bagat pe gat Clio ![]() ![]() Daca l-as fi avut in continuare, ii puneam GPL si mergeam la fel de ieftin ca si cu maxi-taxi. Deh, nu-s toate in viata cum vrei. De multe ori iubim masinile mai mult ca pe prietene. Masinile pot fi mai usor convinse sa faca ce vrei tu, din pacate nu pot compensa orice. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Mar 2007, 16:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu mai spune...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu m-am atasat de vechea berlina a lu` tata si chiar daca n-am apucat s-o conduc decat prin spatele blocului am varsat o lacrima pt ea cand a dat-o. Slz nu as da-o decat la un cunoscut, s-o mai vad din cand in cand..
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
clar...si sa o vezi in fiecare zi pe mainile altuia...crede-ma..mai bine este sa nu o vezi..
Cat despre masini in genaral le consider niste bunuri de care nu trebuie decat sa te folosesti si sa ai grija de ele sa nu platesti cat mai mult la intretinerea lor..in rest sunt un fier mai prelucrat care iti ofera mai mult sau mai putine dotari.. Din cate am avut nici una nu a avut plaman sau inima iar in locul amortizoarelor nu am vazut oase.. Ok te atasezi dar sa nu exageram cu plansete si cu alte stuff de genul acesta..consider ca sunt lucruri mult mai importante decat o masina (ex.un apartament, ruda, iubit/a) pe care ar trebuii sa le consideri mai importante ..o masina o alegi in 5 min si iti vine in 3luni,un apartament il gasesti in luni de cautat si il platesti o viata, un parinte te trezesti cu el si inveti sa te porti...asa ca..enjoy de masina..iar daca vei avea o obtiune mai buna..schimb-o !!!(totusi masinile sunt asemanate cu femeile) ![]() This post has been edited by ZaiR: 30 Mar 2007, 06:03 |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:35 |