Reparatie in bataie de joc in service
![]() ![]() ![]() |
Reparatie in bataie de joc in service
a4tech01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
**
**
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 28 Mar 2007, 21:42) Cand eu zic pe aici ca lumea nu pre a calcat prin tribunale...Eu zic sa-i dai. Ia sa vedem, care apare sa-mi dea salam si acuma, ca atunci cand ziceam eu ca e prea complicat cu judecatile sareau toti agaricii pe mine... Bine, evident, agarici care in viata lor nu au calcat intr-o sala de tribunal, si transpuneau in imaginatia lor toate filmele americane. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Pai a fost si atentie la inceput(vreun milion),ca altfel statea masina acolo cel putin o luna...
Despre datul in judecata spuneam asa ca idee,asta se poate folosi numai ca sa-i stresezi pe aia,ca normal ca nu rezolvi nimic,ba mai scoti si bani din buzunar. This post has been edited by a4tech01: 29 Mar 2007, 08:16 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Multe din actiunile tale sunt tardive.
@klaus In Romania, un proces iti "mananca" multe resurse (de orice fel). In cazul de fata e bine ca paratul este o persoana juridica. E mai solvabila decat o persoana fizica. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai simpla rezolvare e sa duci masina inapoi si sa remedieze ce au facut prost.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Observatie generala: Forumurile DaciaClub si Reno sunt total impotriva spagii (atat a datului cat si a primitului) si resping orice astfel de practici. Discutiile pe aceasta tema nu isi au locul in aceasta sectiune, se pot desfasura doar la Cafenea. Toate mesajele si referirile la acest subiect au fost sterse din acest topic pentru a-i pastra utilitatea.
Raspuns on-topic. De facut in aceasta ordine: 0. trageti o buna invatatura de minte: receptia unei lucrari in service se face temeinic. 1. mergeti in service si solicitati sa remedieze ceea ce au facut prost 2. daca nu vor de buna voie, amenintati cu OPC-ul 3. daca tot nu vor, mergeti la OPC 4. daca OPC nu rezolva nimic, contactati avocat si dati-i in judecata * in oricare din stagiile 2,3 sau 4 puteti incerca sa atrageti in dezbatere si presa locala. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l completez pe Tudor:
OPC-ul este pentru persoane fizice. Pentru persoane juridice: tribunalul |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:53 |