Pastele pe litoralul bulgar, distractie placuta
![]() ![]() ![]() |
Pastele pe litoralul bulgar, distractie placuta
LittleBig |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 February 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
reno
clio
symbol/2007
- -
|
|||
kiel |
![]()
|
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
Vara trecuta am fost la Nisipurile de Aur si am ramas placut impresionat de conditiile de acolo. Nici nu se compara cu ce este la noi. De pasti cred ca am sa merg acolo, mai exact la hotel Arabella 4* (all inclusive) / 130E. Drumul ales este Constanta- Vama Veche - Golden Sands. Sarbatori fericite!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
2006 lux privilege
- XX 2X TXX
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Vineri dimineata, prin Ruse, ora exacta inca nu o stiu, suntem 3 masini pentru Albena.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
LittleBig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 February 07 From: bucuresti ![]() |
ok, stii ceva de drum, politie, radare, etc? la ce hotel stai in albena? eventual, baga un PM
bafta |
--------------------
reno
clio
symbol/2007
- -
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Drumul e bun.
Politie estimez ca va fi, dar nu murim daca respectam viteza, sau merge cineva cu radar in fata. Avem walkie-talkie, la nevoie. Vom sta la Laguna Garden . |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
LittleBig |
![]()
|
noi la Dobrudja Hotel
|
--------------------
reno
clio
symbol/2007
- -
|
|
laurian |
![]()
|
Am reusit sa stabilim plecarea, vom pleca pe la 8:45-9 din Bucuresti, deci undeva in jurul orei 10 vom fi in vama Giurgiu-Ruse.
Laguna este la un hotel distanta fata de Dobrogea, inspre mare. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
A fost cineva la Hotel Mak, Golden sands sau stie cineva mai multe amanunte? Am sa plec vineri sau sambata depinde cum se mai gasesc locuri la agentie.
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE LittleBig Yesterday, 19:36 noi la Dobrudja Hotel Am fost in Bg in weekendul trecut, am trecut si prin Albena - am urcat chiar la etajul 15 la hotel Dobrogea pentru o cafea si pentru panorama ![]() Gasesti mai multe info (in lb. romana!) si poze despre hotel si despre Albena in general aici: http://www.albena.bg/index.php?language=RO& sau aici: http://www.beachbulgaria.com/albena/dobrudja.shtml |
-------------------- |
|
laurian |
![]()
|
Am asistat la "cucerirea" sau "ocuparea" Bulgariei, sau cel putin a litoralului lor.
Incredibil aproape, 9 masini din 10 erau romanesti, parca erai la Neptun sau Mamaia, cand mai vedeai si masini straine ! Insa cel mai ciudat a fost la plecare, cand mergeam dinspre Albena spre Varna, coloana de masini romanesti, si in sens contrar coloana de masini romanesti , mergand bara la bara spre Mangalia. Sper ca nu asa au mers pana la Constanta. Si in Ruse, am ajuns in vama la bulgari la 18, si era coada la taxa de pod. Drumul bun, semnalizare care lasa de dorit in Varna, am bantuit vrei 10-15 minute prin Varna (am fost sa vizitam centrul, si am parasit drumul principal). Conditii f. bune la hotel, aerul conditionat folosit pentru incalzire, all inclusiv, cred ca au dat la 80 de euro biletele ca reclama, vara au 70 de euro un loc/zi. Si personal, dar si cei care au fost cu mine, am apreciat mai mult decat OK modul in care s-au comportat bulgarii. Din pacate , pentru Bulgaria inca nu exista o harta OK pentru navigatie. Si inca o chestie: nu mai merg la All Inclusive. Am luat 3 kg in 3 zile. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
m-am intors ieri de la Albena, desi nu imi propusesem sa ajung acolo
![]() am plecat pana la Mamaia, unde era foarte urat si frig (marea avea o culoare ruginita, bleah) apoi am zis sa mergem spre Vama Veche, m-am oprit la Mangalia (am mancat) si s-a ivit ideea cu Bulgaria...am iesit in 2 timpi si 3 miscari si apoi spre Balcic. Cum iesi din tara pe la Vama Veche, in Bulgaria e un drum rupt in 2 ![]() Balcicul mi-a placut, cam neingrijit, si apoi de acolo mai erau 16km (pe asa zisa sosea nationala) pana la Albena si am mers si acolo, plin de romani, era ora 18:00, deci oamenii mai aveau bilete si azi si maine... a fost o zi superba, soare/ senin, a fost una din zilele alea placute in care nu simti 600km de condus intr-o zi ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
m-am intors si eu din bg. am plecat pe constanta-balcic-albena-varna-sunny beach(nessebar), si m-am intors pe varna-ruse-giurgiu.
albena nu mi-a placut in mod deosebit, tot ca pe la noi, poate putin mai curat, nessebar-superb, sunny beach-impresionant cat s-a putut construi si cat se construieste inca acolo!! ![]() am iesit cu buletinul, sambata dimineata, mai erau 2 masini in fata mea, am platit 5 euro taxa de drum. cand m-am intors marti am prins si mai liber, eu eram singurul din vama de la ruse, nu am mai platit nimic, nici taxa de drum nici nimic. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
st0rm3ru |
![]() ![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
Stiu ca a trecut Pastele
![]() ![]() Intrebarea mea este daca e nevoie de asigurare medicala. N-am apucat sa iau nici CEASS-ul. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
laurian |
![]()
|
Bulgarii nu mi-au cerut niciodata, in cele 5 dati cat am fost pana la ei.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la vama nu ti-o cere, dar tre sa fii prevazator totusi si sa fii asigurat....pentru 18 lei/ pers. , merge.
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
cliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 January 06 ![]() |
Asigurarea medicala nu este obligatorie pt UE. Dar e safe sa fi asigurat. La fel nici masina nu are CASCO in afara romaniei decat in anumite conditii:
1. o asiguri tu: aprox 2 milioane 8 zile 2. anumite firme de asigurari in cazul in care ai si Casco si RCA la ei iti ofera asigurare externa Casco gratis |
--------------------
clio
bicorp
2005 BVA Mazda 3 GT black mica
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
cliuta la pct.2 nu neaparat.
Clio are Casco la Asiban si beneficiaza de Casco in tarile membre UE.Cel putin asa scrie in polita Casco. 3 Intinderea teritoriala a acoperirii 3.1 Asigurarea este valabila pe teritorilul Europei si intreg teritorilu Turciei (nu este valabila in Estonia,Letonia,Lituania,Moldova si fosta URSS) La Megane am avut Casco la Alianz si nu era valabil Casco in strainatate.Se platea separat. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
@Bacu
Cum sunt drumurile? |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
@pablo
Trebuie sa te uiti si pe ultima pagina a contractului de asigurare. Si eu am asigurare la ASIBAN iar la sfarsitul contractului exista un ADDENDUM in care unul dintre puncte este: LIMITA GEOGRAFICA 3. Asigurarea este valabila numai pe teritoriul Romaniei. |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
cei care ati fost, ce statiune recomandati, si ce hotel?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
laurian |
![]()
|
Intre Nisipuri si Albena, recomand Albena. Ai mai mult loc de plimbare, arata mai bine, mai multe magazine, are un parc de distractii cu masinute, tir cu arcul, tir, paint ball(asta nu a functionat acum, probabil la vara), carturi, calarie. Falweza arata mai bine.
Am stat la Laguna Garden ****, este OK ( se poate vedea pe harta statiunii www.albena.bg). Aer conditionat, termopan, tv, mobilier nou, baie cu cada, totul perfect. Camere mari, cu 2 sau 3 paturi, plus o canapea pe care poate dormi un copil de pana la 12 ani. Restaurant, bar, piscina, mare aproape ( 3 minute). La fel centrul statiunii ( alaturi de hotel Dobrogea). Parcare. Biletele le-am luat de la Ruse, mai ieftin cu vreo 10 euro / pers. fata de agentiile romanesti. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:23 |