Logan are vopsea acrilica?
![]() ![]() ![]() |
Logan are vopsea acrilica?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Bine ar fi sa suni la VC sau sa le dai un mail
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
je_design |
![]()
|
Poate știe careva dintre voi și aflu răspunsul mai repede...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Nu mai da cu nimic mai bine, am inteles ca si-asa vrei sa o repari la vara, las-o asa pana atunci.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(skyspot @ 3 Apr 2007, 23:53) Poate știe careva dintre voi și aflu răspunsul mai repede... Si daca de pe forum primesti un raspuns in urma caruia te apuci sa dai cu pensula si iese-o varza? Esti sigur ca e ceea ce vrei? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
je_design |
![]()
|
Mi-e teamă să nu apară rugină. Pe unde a sărit vopseaua curat și degresez apoi dau cu puțin grund. Acum am o peliculă de vaselina, e bună și asta, dar se umple de praf...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
De ce nu intrebi la magazinele Policolor ? Au vopsea pentru Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(skyspot @ 4 Apr 2007, 00:05) Vă rog să mă lămuriți, dacă știți cumva ce tip de vopsea e pe Logan? Acrilica sau din rășini sintetice? Vreau să dau cu grund acrilic în zonele unde a sărit vopseaua, dar grundul asta atacă vopseaua din rășini sintetice. Vă rog să mă ajutați! 100% ca Loganul e vopsit cu vopsea acrilica ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu cumva e vopsea d'aia "ecologica" pe baza de apa?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
je_design |
![]()
|
Am căutat peste tot, dar nicăieri nu am găsit informații despre tipul de vopsea folosită la Logan. Le-am trimis mail la wc și nimic... Nu știu dacă e vopsea acrilica, atât știu că vopselele ecologice folosesc rășini sintetice...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Citeste postul #7
Daca cei de la Policolor iti raspund (ar trebui sa o faca), spune-ne si noua ce tip de vopsea este, sa nu murim prosti. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
moshu_59 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 21 May 05 ![]() |
Ce culoare ai la masina (de obicei culorile nemetalizate sunt acrilice)? |
--------------------
Dacia
Logan
- VS 04 LCC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cu manuta mea am dat pe vopseua de pe logan cu lac incolor acrilic. Si nu a atacat vopseaua...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Depinde si de cat timp ai dat. Rezultatele se vor vedea dupa o perioada mai scurta sau mai lunga de timp
This post has been edited by mad_voly: 4 Apr 2007, 18:16 |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
acu' cam 5 luni...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
je_design |
![]()
|
eu am rosu toreador... astept raspuns de la WC sa vad ce si cum... Parca vad ca si aia dau cu banu'...acrilica sau sintetica...
faza naspa e ca pe site la dacia nu se spune ce tip de vopsele se folosesc in faimoasa tehnologie ixell |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine suni la VC si ii intrebi. Mailul pot sa ti-l dea si saptamana viitoare, avand in vedere ca este si Pastele acum.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Va atrag atentia ca pentru mistocareala in sectiunile tehnice se cam acorda avertismente si suspendari... vreti? ... sigur ca nu... deci abtineti-va!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:32 |