Jentzi!!!
![]() ![]() ![]() |
Jentzi!!!
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Si eu vreau sa-mi schimb jentile ... as incerca si jenti de 15 ... cu conditia sa nu loveasca
http://www.alessio.ro/index1.htm |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
14 inchi, merge, dar ai grija cu latimea si grosimea cauciucurilor!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX
|
|
![]()
|
|
Pai shi de cat sa ii pun cauciucurile :?:
|
-------------------- |
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
Trebuiesc cauciucuri cat mai putin inalte ... ceva 55
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Recomandarea mea este 185X60XR14!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX
|
|
Forte |
![]()
|
Am vazut azi jentzi de 13 si 14 ... turcesti ... Dj si CMS la pret intre 75 si 85 euro bucata ... ce stitzi despre ele??? Se merita???
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am jenti de magneziu 14x7 inch luate de pe un Opel Astra GSI. De potrivit se potrivesc dar exista o problema. Cauciucurile pe care le pui trebuie sa fie maxim 185/55 r14 (sau 195/50 r14, daca gasesti), daca nu vrei sa le tunzi pe margine in viraje. Eu am gasit cu greu niste Michelin pe dimensiunile astea. Am avut inainte 185/60 si : in fata mi le-a tuns pe margine in contact cu aripa la viraje in forja, iar in spate nu puteam sa merg cu 4 oameni in masina deoarece la hopuri, gropi, denivelari (drumuri normale in Bucuresti) atingeau de aripa. Am insa un prieten care si-a pus jenti pe 15 dara trebuit sa-i monteze inca un rind de arcuri mai mici concentrice cu cele ale masini.
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
Forte |
![]()
|
Daca nu ma razgandesc o sa-mi iau
Alessio SanRemo Cromate de 14 ... cu Semperite 185/55/R14 ... toata distractia vreo 24mil. |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Cam mult... mai bine ai cauta la vulcanizari sau cauciucuri la mina a doua. Am vazut multe jenti misto la iesirea din Bucuresti spre Alexandria, in prelungirea Rahovei...este un "din asta" cu cauciucuri la mina a doua...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner
|
|
Forte |
![]()
|
Daca am noroc maine sosesc in Cta .... jentzile(jantele) ... Alessio SanRemo Cromate 14 - 16.4mil si cauciucurile(anvelopele) Semperit 185/55/14 1.55mil ... Total peste 23mil ...
Cam mult ... dar sufera baba la frumusete. |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
Forte |
![]()
|
le-am pus ... sunt super ... dar acum zdrangane tot ... ptr ca sunt cu talon mai jos ... este mult mai nasol confortul interior.
A trebuit sa vopsesc cu spray ptr jante ... tamburii si suportii de la placutele de frana ... erau ruginite. La demaraj si la frane nu am observat ceva diferente. Rotile sunt mai iesite cu vreo 3cm ... fatza de cele normale. Si cel mai important este ca nu ating. |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
Forte |
![]()
|
Are cineva idee daca ma pot duce la asigurari si sa le asigur si pe ele ... am casco pe masina.
|
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e nici o problema, le arati facturile si ti le asigura...
btw: cred ca arata super masina acum, posteaza si tu o poza ! |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Eu am luat jante Alesio de 13 cu 4 gauri pe 100 si 6 brate. Adio echilibrare. Munte, gropi, bolovani. Cam scump (75 bucata + TVa) + 450k lei antifurte originale. Cam oricine aduce in 2 saptamani jante de 13 si nu apar probleme. Atentie la echilibrat, sa nu puna plumbul in dreptul etrierelor.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
daca va luati jante...cauciucuri noi obligatoriu. nu stii ce-ti rezerva cauciucurile la mana 2 . o mica ciupitura ceva mai ales ca masinuta fuge cu 120 -140 poate fi fatala. inca ceva daca alergati cu masina va sfatuiesc sa schimbati cauciucurile la 2 ani sau 30-40000 km. este viata voastra in joc nu de alta. :!: :!: :!:
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
DSops De unde ai luat antifurturile?
Cum adica sa nu puna plumbul in dreptul etrierelor? La un moment dat, in fiecar rotatie a rotii plumbul ajunge in dreptul lor, ca doar etrierele sunt fixe iar jantele se invart. Eu mi-am luat CMS de la Metro la 7.2 mil. Inca nu le-am pus... sa mai vina caldura ca mi-e lene acum, dar am vazut pe mai multe masini, sper sa fie bune. |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Eu am luat Alesio si aveau in oferta si antifurturi, dar mai scumpe (500k). Eu am mai avut pe dacia veche antifurturi la care a crapat cheia si nu am mai vrut sa iau din targ. Am inteles ca jantele de la Metro sunt destul de bune, dar nu merita sa le pui pana nu trece zapada. Chestia cu plumbii este alta, la jantele de aliaj plumbii nu se bat, ci se lipesc, iar profilul este mai complicat si distanta pe raza intre janta si etriere este destul de mica, astfel incat plumbii nu prea incap bine, asa ca la primul noroi zboara.
Attached thumbnail(s) plumb.jpg ( Size: 12.65k ) Number of downloads: 1802 |
-------------------- |
|
Forte |
![]()
|
Eu le-am echilibrat cand le-am pus ... am acum 6000km cu ele ... cand se face un pic mai cald le dau jos si le echilibrez din nou.
Sunt tare curios daca mai am plumbi acolo ... acum trage masina un pic dreapta. Daca ai jante de 14 ai loc destul sa pui plumbi. Jantele de la Metro sunt CMS turcesti. |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
dragOn |
![]()
|
Atentie la Jentile turcesti, la gropi se fac mai multe bucati decat ati cumparat. (se numeste diviziune)
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
DSops |
![]()
|
Din cate am auzit eu este pe dos, au in compozitie plastilina si se deformeaza fara a se rupe. Chestiunea este valabila doar pentru jantele care vin ca optional din fabrica.
|
-------------------- |
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
daca asa e, atunci adio echilibrare calumea...
![]() |
-------------------- loose bits sink chips
|
|
![]()
|
|
La supernova am pus jante momo de 14' cu cauciucuri Dunlop de 185/45/r14 si m-a ajuns distractia vreo 10-12 mil.Le-am luat de la reduceri din Italia dar m-a innebunit un timp hayonul.
Acum k am rezolvat toate vreau sa vand masina |
-------------------- |
|
Forte |
![]()
|
De la reduceri? sau second-hand?
Daca erau noi ... inseamna ca pe piatza romaneasca se pare ca se dubleaza pretul ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
|
|
![]()
|
|
Cineva zicea ca jentile turcesti nu-s bune de nimic.Io mi-am luat jenti CMS de 13' de la metro cu 7.5 mil si am fost cu masina la munte.Am dat prin niste gropane de ziceam ca o sa se fringa masina in doua.Am luat hirtoape si la viteze mari si inca mai tine masina.Nu s-u spart jentile.Nu zic io ca sunt super jenti dar nici scobitori...
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
A avut cineva curiozitatea sa cantareasca vreodata o janta de tabla din dotare si una aliaj usor. Va spun eu, janta de tabla de la dsn cu cauciuc cu tot are 11 kg iar janta de aliaj de 14" tot cu cauciuc (1856014) are 18 kg. Ce ziceti de asta????
|
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e corect sa compari o janta de 13 din tabla cu una de 14 din aliaj. Daca ambele sunt de aceeasi dimensiune atunci cu siguranta cea de aliaj e mai usoara (binenteles cu cauciucuri identice).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
DSops |
![]()
|
Eu am de 13 (alesio). Can am fost la echilibrat s-a speriat baiatul cat de usoare sunt. Cu prima ocazie am sa le cantaresc.
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
DSops tu compari alesio de Mg probabil, cu jante dacia de aluminiu?????Nici nu te obosi sa le cantaresti, tu ai jante, nu.....intelegi
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]()
|
|
Am facut comparatia de mai sus pentru a va arata cu cat se ingreuneaza articulatia masini fata de cea din fabrica.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:34 |