Troncanit spate, doar fara incarcatura
![]() ![]() ![]() |
Troncanit spate, doar fara incarcatura
kalyyyyyy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|||
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
macar o schema suspensiei spate sa incerc sa ma lamuresc singur...
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
arcurile sunt un pic prea dure pentru masina, in timp se vor lasa dar acum nu prea ai ce face, daca doar troncane si nu simti in scaun gropile, e foarte posibil sa ai ceva in portbagaj care sare, pur si simplu, vreo 2 cm si cand pica inapoi bate... o cheie, un ciocan mai mic... chestii de astea
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(kalyyyyyy @ 6 Apr 2007, 07:22) Precizez ca au fost schimbate bucsile pe spate si prima incercare de remediere a problemei a constat in punerea unor inaltatoare la amortizoare,incercare ce nu a rezolvat absolut nimic.Amortizoarele sunt noi.Singura cauza care imi vine mie in cap este faptul ca masina este mai ridicata pe spate Dupa ce ai inlocuit bucsile pe spate ai strins la semiincarcat (70 kg) ? |
-------------------- Kox
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
sincer nu stiu,mecanicul a facut operatia,o sa il intreb dar cred ca a facut bine,se ocupa de vre-un an de masina asta si e in regula.De curiozitate cu ce ar putea influenta stransul la semiincarcat sau stransul pe liber?
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:25 |