cel mai ieftin rca?
![]() ![]() ![]() |
cel mai ieftin rca?
abu_hassan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998
- b 99 dmx
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am facut io ieri la BCR Asigurari...96 RON pe juma de an.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ciprian v |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 07 ![]() |
am si eu un logan de 1.4 si pe 6 luni m-a costat 90 ron. Eu iti recomand unde am facut eu. ...Cauta pe net... si vezi acolo in plus fata ca e ieftin mai au si livrare la domiciliu gratuita.
M.E.: Fara link-uri pe site. Daca cineva vrea reclama se poate, dar pe bani. This post has been edited by Tudor: 12 Apr 2007, 20:03 |
--------------------
dacia logan
auttoturism logan
2005
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
La BCR Asig e cel mai ieftin
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca are 18 masini, sa se duca la un broker de asigurari sa intrebe acolo, astfel de contracte se negociaza, mai ales daca asiguratorul miroase si sansa unui contract de casco pentru macar o parte din masini.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Parintele |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 November 05 ![]() |
Imi poate spune cineva cat costa RCA-ul la BCR,pe 6 luni,pentru un auto
de 1800ccm? Multumesc anticipat. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pentru un pret exact, nu e mai simplu sa dai un telefon direct la ei ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Parintele |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri.Ar fi o singura problema,si aceea ca eu sunt la
7 ore diferenta ![]() Inca o data,multumesc mult. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
Parintele |
![]()
|
@Dl.Tudor,va mai deranjez cu o intrebare: intrand pe situl BAAR,la Omniasig, pentru persoane fizice,s-ar parea ca se pot face asigurari RCA si pe o perioada de 1 luna.Stiti cumva daca acest lucru este adevarat,sau nu? Multumesc pentru ajutor. |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Parintele: Eu stiu ca nu se mai pot face RCA pe 1 luna decat pentru masinile noi, pentru perioada in care au numere provizorii (rosii). Cel mai bine intrebati la Omniasig.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Parintele |
![]()
|
Am inteles. Multumesc !!! |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar un RCA cu masina de schimb unde pot face? Chiar daca e pe o perioada limitata, sau chiar prin contract suplimentar (si cat ar costa?). Multumesc!
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
mache2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 06 From: Bucuresti ![]() |
intre BCR Asig si Asirom care ar fi mai decent/prompt/ok ?
PS: eu am avut la Astra si as vrea sa vad undeva mai ieftin ![]() This post has been edited by Tudor: 4 May 2007, 11:43 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
|
claudette |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 19 April 07 ![]() |
La Astra eu te sfatuiesc sa nu mai faci niciodata ca dc se intampla sa lovesti pe unul si sa-i dai asigurarea, te strange de gat cand o vedea Astra. Parerea mea proprie e ca Asirom-ul sunt mai seriosi.Eu am Casco la ei si ce am avut de rezolvat, s-a rezolvat imediat!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/1.5 [I]Nimeni n-a fost rasplatit pentru ceea ce a primit, ci pentru ceea ce a dat altora.[/I]
|
|
mache2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am facut azi dimineata la BCR Asig pe jumatate de an - 96 lei
|
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu va sfatuiesc sa va faceti asigurarile la o companie care si plateste la timp evenimentul asigurat, mai ales la RCA unde intra asigurare pentru terti. nu mergeti pe ideea ca sa faceti un RCA ieftin, la o companie no name si cand se intampla ceva, cel pagubit sa umble luni de zile sa-si repare masina.
incercati sa ganditi altfel! |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
adrian_mirea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 January 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bashtalu @ 4 May 2007, 13:30) eu va sfatuiesc sa va faceti asigurarile la o companie care si plateste la timp evenimentul asigurat, mai ales la RCA unde intra asigurare pentru terti. nu mergeti pe ideea ca sa faceti un RCA ieftin, la o companie no name si cand se intampla ceva, cel pagubit sa umble luni de zile sa-si repare masina. incercati sa ganditi altfel! Subscriu si eu. Nu va mai faceti RCA la "cea mai ieftina" companie, cum e de exemplu Carpatica, in cazul meu, ca sunt foarte neseriosi, firme fantoma care sunt bune numai de luat bani, dar cand vine vorba sa despagubeasca, o dau din colt in colt. Din respect pentru ceilalti participanti la trafic n-o sa-mi mai fac RCA la "cea mai ieftina" companie. PS: Stiu ca am "reinviat" un topic vechi de ani buni, dar mi s-a parut cel mai corect sa postez aici. |
--------------------
-
-
-
|
|
vicelord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 11 ![]() |
Salut cel mai ieftin am gasit anul asta la City Insurance la ei pe site aveau 25% reducere pentru plata on line. Stiu ca multi nu sunt de acord cu asta dar asigurarea la alta firma ma omora pur si simplu ca si pret cu toate ca am un tico.
|
--------------------
Daewoo Opel
Tico Corsa C
SL 1999 Club 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:30 |