Mi se sterg postari la bursa, nu am dat up mai devreme de 24h. De ce?
![]() ![]() ![]() |
Mi se sterg postari la bursa, nu am dat up mai devreme de 24h. De ce?
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cred că ți se pare. Chiar n-ai nici un post șters.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
ba da
inainte de cel de ieri era altul si ar trebui sa am 5 up-uri, nu 3. Serios! ultimul este, dar penulltimul nu. si al doilea sau al treilea, nu mai stiu exact. am vreun "prieten" moderator "bine-intentionat" cumva? LE: era cu "haidi mai baiete, caciula pe-o urechi" ! This post has been edited by Lostboy: 17 Apr 2007, 08:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi omule, tu nu înțelegi că cel puțin în "Coșul de gunoi" (vizibil doar moderatorilor) nu sunt posturi șterse?
Dacă tu zici că-i așa, însemnă că le-a păpat balena, sau a fost golit coșul, cu toate că nu pare. L.E. Ba chiar se pare că a fost golit. ![]() This post has been edited by DragosP: 17 Apr 2007, 08:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Dar tu de ce nu înțelegi că știu și eu ce scriu în topicurile mele.
Poate o fi deranjat pe cineva că în loc de ”up” simplu am mai scris și altceva. Deși nu cred că asta e o problemă. Nu că mă deranjează atât de mult (ultimul post există) dar ca gest, înțelegi? Nu fac colecție de postări dar vreau să fiu atenționat când greșesc. Când nu greșesc mă deranjează la culme! În sfârșit, lasă! Nu cred că am supărat pe nimeni cu topicul ăsta, nu?!?! |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe mine în nici un caz, mă deranjează că nu pot să-ți arăt când și unde ai comis-o.
În rest, atenție la reglement! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
ok
nicio problema cât timp nu fac nicio greșeală, nu mi se pare corect în sfârșit se poate închide |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:19 |