adrenalina gratis, angajari pompieri
![]() ![]() ![]() |
adrenalina gratis, angajari pompieri
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Salariul ala (jenant de mic in comparatie cu riscurile, dupa umila mea parere) e net sau brut?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
20 de milioane in mana si pompier scrie pa mine.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
si proba fizica cati o trec ?!!!!
|
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salariul e net...asta e suntem bugetari...si meseria asta se face si cu sufletul nu numai cu ochii in buzunar
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mdeah cu sufletu'. ia sa vad io cati pompieri mai raman cand sufletu' le-o cere de haleala si buzunarele-s goale.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
majoritatea trec proba fizica....e medie ca dificultate....de fapt sunt mai multe probeviteza rezistenta,niste probe de curaj urcat pe scara culisabila,pe autoscara mecanica,izolare in subsol fara a vedea cu aparat de respiratie de fapt e o traversare a unui subsol,trecerea peste birna de echilibru,escaladare prin saritura a unui gard de 2 m...si astea ar fi daca n-am uitat ceva sau daca nu vor aparea altele
@cristib...e greu de explicat dar cind stii ca cineva are nevoie de tine cind stii ca viata cuiva e in miinile tale,o faci si fara salariu...e constiinta,sau cel putin noi asa gindim si ne place ce facem si suntem mindri de meseria noastra si bucurosi cind cistigam si salvam oameni si tristi cind avem victime la incendiu This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Șăfule adă furtunu ! I'm going in !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea, dar eu ca om trecut binisor de 30 ani, cu facultate tehnica terminata si fara armata facuta (ai dracu, au uitat sa ma cheme!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
ce profil...s-ar putea sa se scoata si ceva locuri de ofiteri...dar strict pe profile...adica chimisti,energeticieni,constructori,etc
This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
doar ca sofer vijelie
chiar ca ar fi interesant, dar un post de sofer..si ala salveaza vieti nu? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Part time angajeaza?
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 17 Apr 2007, 22:05) mdeah cu sufletu'. ia sa vad io cati pompieri mai raman cand sufletu' le-o cere de haleala si buzunarele-s goale. FireChief are dreptate. Sunt meserii care se fac cu sufletul iar asta de pompier consider ca este printre ele. Cine vrea aventura pe bani multi, si il intereseaza doar banii merge in Legiunea Franceza. Si sti de ce sunt asa putini bani ? pentru ca pe langa faptul ca sunt bugetari nici nu practica o "politica" de amenzi usturatoare contra celor care nu respecta normele. Ar trebui taxati usturator toti cei care sunt pericole de incendiu. inclusiv in pretul tigarilor ar trebui sa fie o taxa destinata PSI (si eu sunt fumator), sa nu mai spunem de cei care au dat foc la paduri in ultimii ani... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri.
A? iese ceva? This post has been edited by vijelie: 17 Apr 2007, 21:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
sa vedem ce posturi se scot...sanse sunt...profilul un pic mai ciudat dar cred ca intra la transporturi...depinde de ce locuri se scot....deocamdata habar n-am ,nu se stie(la ofiteri ma refer)
This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
CODE în etapa a II-a – iunie 2007 – 12.964 posturi / tara în etapa a III-a – aprilie 2008 – 8.312 posturi / tara Hai ca vad ca se abereaza mult cu party-time si altele... deci pentru cei interesati e aici un link unde pot obtine mai multe informatii http://www.igsu.ro/angajari.htm !!! Mult noroc ! This post has been edited by musicall: 17 Apr 2007, 21:20 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
vijelie |
![]()
|
Acu pe bune, sa nu-mi spui ca am sanse sa ma angajati ca OFITER in conditiile in care nu am facut o zi de armata!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
multam...habar n-aveam ca au pus deja pe site....e ok...aici sunt toate conditiile ,eu va astept pentru nelamuriri
vijelie vezi pe site.....daca vii si iei examenul te fac eu un ofiter de exceptie fara armata ![]() This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
testul grila sigur va fi din legislatia cu care se ocupa IGSU ( http://www.igsu.ro/legislatie.htm ) dar faza e ca pe site e destula si sigur vor scoate din ea pentru a fi accesibila tuturor !
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
FireChief |
![]()
|
musicall suntem colegi?
![]() This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
musicall |
![]()
|
doar de minister... (MIRA)
![]() faza e ca si eu m-am angajat tot prin concurs de genul asta si stiu ca mai toate datele sunt pe site-uri. This post has been edited by musicall: 17 Apr 2007, 21:32 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() sa stiti ca angajam si moderatori ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am un prieten acolo si vreau sa dau si eu examen acum deja am inceput sa imi pregatesc actele de cateva zile.ideea ma batea mai de mult sa dau examen dar am stat in dubiu ce sa fac dar de o luna incoa' deja am luat decizia.
chiar vroiam sa iti dau un PM sa te intreb daca stii cate ceva(firechief) LE: care sunt timpii care trebuie sa ii scoatem la probele sportive ? This post has been edited by Giurisici Fabian: 17 Apr 2007, 22:01 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Apr 2007, 21:33) Multumesc de oferta dar la suta mea de kilograme nu cred ca ma tine scara ![]() In pus, renumeratia aia nu imi ajuge nici pentru ratele lunare, nu mai vorbesc de restul cheltuielilor (gradinita, benzina, casco, utilitati .. ) Eu zic PAS de data asta ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
FireChief |
![]()
|
si cit am sperat
![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 21:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
De fapt, daca ma gandesc bine ... fotograf aveti ?
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
FireChief |
![]()
|
cred ca se scoate ceva si pe comunicatii si relatii publice...detalii exacte cind se vor publica locurile pe caprarii
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FireChief |
![]()
|
bre ce te-a apucat?...termina cu chestiile astea scabroase si infioratoare....ca gonesti clientii
![]() This post has been edited by FireChief: 17 Apr 2007, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:08 |