Schimbare stop stanga, ce fac gresit?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare stop stanga, ce fac gresit?
myTSG |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006 Laureate
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai incearca... eu am reusit sa-l schimb si nu am avut probleme.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, stopul are un burete in spate, care e distantier intre tablarie si corpul stopului. Banui ca ai primit altu, daca nu, muti de cel vechi pe asta nou. Also, vezi daca cele 2 picioare de ghidaj nu sunt indoite la ala nou. Also, banui ca clemele alea ale mufei le-ai nimerit si trec frumos prin gaura aia din tabla, gaura de care se va si agata daca e corect pus.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
myTSG |
![]()
|
Am pus si buretele de la cel vechi ... si tot asa. Acum stau cu o solutie de compromis: am pus ambii bureti si arata aproximativ ca cel din dreapta. Mufa am pus-o bine pentru ca se aprind toate becurile. Deasemenea am avut grija sa pun si sarma inauntru (sa nu ramana prinsa intre burete si tabla).
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce zici ca ai fost nevoit sa schimbi stopul? Si in ce stare era cel vechi in urma incidentului?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
asta vroiam sa sugerez si eu...esti sigur ca ti-au indreptat aia bine masina dupa "incident"?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
myTSG |
![]()
|
Era geamul spart. O sa il desfac si pe cel din dreapta sa vad daca nu cumva e ceva indoit.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006 Laureate
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
arunca si niste poze pe aci, si daca esti din Bucuresti, treci pe la AMG sa te rezolv, gratis
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
myTSG |
![]()
|
Din pacate nu am resuti sa-l montez la fel ca cel din dreapta chiar si cu ajutorul lui Dsign. Se pare ca o bucata de tabla este indoita dar nu intr-un loc vizibil. Cand o sa am ceva mai mult timp liber o sa incerc sa dau bara spate jos ... poate se observa acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:49 |