Concediu la Paris
![]() ![]() ![]() |
Concediu la Paris
babanu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|||
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
Mergi pe nationale in franta, evita autostrazile. Nu din cauza taxelor, dar pe nationale este mult mai frumos ... mai aglomerat un pic si faci mai mult.
Cazare recomand pe la hoteluri de gen Etap (nu Formula 1) , iar in Paris daca nu gasesti anunta , iti caut ceva pe net |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ Dan98
De ce nu formula 1? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Formula 1 are WC-ul si dus-ul pe hol, comune la 4-6 camere.. insa sunt de tip automat-ecologice... se spala singure dupa fiecare folosire... sunt curate de regula... INSA, omul sfinteste locul... si acolo mai sunt deficiente de genul: se infunda toaleta si prefera sa puna "out of order" decat sa rezolve.. si atunci se inghesuie lumea la mai putine toalete si ... poti avea surpriza sa stai la coada... sau nu curata filtrele la AC si abia merg (am patit in Spania)....
hint: in Franta, in ultima vreme, au luat masuri si sunt ok si F1..... cum?.. pai la orice plangere intemeiata dau o zi gratis ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
e diferenta prea mica de pret intre ele sa nu stai la Etap.
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
la ETAP ce conditii sunt?
din cate am vazut pe net, camera pare cam la fel ca si la Formula 1, dar este WC + dus in camera? |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Poti incerca si la Hoteluri Premiere Classe. Tot trei locuri, grup sanitar in camera, suprafata ceva mai mica, preturi putin mai mari (cu cativa euro) fata de Formule 1. Receptia functioneaza pana seara, dupa aceea se poate folosi distribuitorul de carduri de acces.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
m-ar interesa si pe mine recomandari despre posibilitatile de cazare in paris, m-am uitat la http://www.hotelformule1.com/formule1/fich...che_hotel.shtml ... si am cateva intrebari:
- in ce zona se afla sau in ce zona recomandati sa caut cazare? - cum se tarifeaza parcarea la hotelurile formule1? - e posibil sa rezerv o camera pentru 3 adulti(3 paturi)? |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
In Paris hotelul F1 pe care l-ai dat e vecin cu un Etap ( http://www.etaphotel.com/etaphotel/ficheho...he_hotel.shtml)
Au parcare subterana comuna si costa cca 18 Euro/24h (nu mai retin exact noi am stat in vara anul trecut 4 seri si am platit 60 de Euro). Zona in care sint amplasate cele 2 hoteluri e un fel de "Bronx" al Parisului = cartier de arabi si negrii. In schimb e aproape de metrou sau autobuze (Porte de Saint Ouen e la cca 2 minute) |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Pt. cine nu stie, in august parcarea pe strada este gratuita in paris.
Si in general mai bine de 50% din francezi nu platesc parcarea pe strada mai ales acum cu alegerile. Francezii au o regula prin care noul presedinte anuleaza toate amenzile minore. |
-------------------- |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Eu ti-as sugera sa mergi direct pana la Viena in prima zi daca tot vrei sa ramai acolo. Daca pleci dimineata la 3 ajungi relaxat in Viena pana seara. La granita cu Ungaria nu prea ai ce face. Daca totusi vrei sa vizitezi Budapesta o poti face la intoarcere.
Distractie placuta si multe poze! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
hadessutzu e cam mult sa mergi direct de la Constanta la Viena.
Sint 1.350 km si numai "relaxat" nu esti dupa ce conduci 16-17 ore. Mai ales ca pe teritoriul Romaniei faci cca 800 km. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Da, corect. Eu facusem socoteala plecand din Bucuresti fara sa observ ca @babanu e din Constanta. Oricum daca stai bine cu ochii si cu farurile recomand sa traversezi Romania noaptea si sa ajungi dimineata la vama cu Ungaria altfel esti deja rupt de oboseala dupa atatea depasiri, claxoane si injuraturi.
Later edit : Eu dupa fix 1350 de km abia m-am dat jos din masina sa intru in hotel.... nici nu mai puteam sa merg de amortit ce eram ![]() This post has been edited by hadessutzu: 15 May 2007, 11:14 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
Am platit cazarea (1000 lei) pentru o camera la KYRIAD LAFAYETTE Paris pentru 5nopti-6zile in martie.
Vacanta este la inceputul lui iulie. This post has been edited by VitO: 16 May 2007, 19:44 |
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
pohariu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 April 06 From: Braila ![]() |
Eu am fost impreuna cu sotia si doi copii in luna iunie (18iunie - 8 iulie) in concediu cu destinatia Paris. Am rezervat cazarea prin booking.com numai pentru Paris cu vreo doua luni inainte (cinci nopti, 4 paturi, 107 euro/noapte, grand hotel Lafayete), prin restul oraselor am gasit cazare fie in camping fie la hotel. Am parcurs urmatorul traseu: Braila-Arad-Budapesta-Wiena-Munchen-Val de Vesle(in apropiere de Reims)-Paris-Argeles sur Mer (statiune pe malul marii Mediterane la granita cu Spania unde am stat cinci zile)-Monaco-Venetia-Graz-Arad-Braila.
Ne-a impresionat infrastructura prin tarile prin care am trecut, in mod special in Germania si Austria. Mentionez ca aceasta a fost prima noastra iesire catre vestul Europei. Am calatorit cu masina noastra (un logan 1,5 dci) care in tracat fie spus s-a comportat foarte bine (nu m-am simtit cu nimic mai prejos decat partenerii din trafic) consumul de motorina fiind remarcabil de mic (4,1l/100km conform calculatorului de bord), km parcursi 6700. In rest totul a fost foarte placut pentru noi, am facut multe poze si recomand tuturor celor care au posibilitatea sa calatoreasc sa o faca deoarece am simtit pe pielea mea cat de multe poti invata din acest lucru. Va doresc numai bine! Lucian Pohariu |
--------------------
DACIA LOGAN, TOYOTA
Laureate 1,5 DCI, YARIS D 4D
2006,2007
- BR 91 POH, B 71 PJX
|
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
In afara de cazarea de 5 zile pe care am avut-o rezervata la Kyriad din luna martie am stat 2 nopti in Viena la Etap, 2 nopti in Italia la soacra ( gratis
![]() Dau nota 9 pentru Etap si 8 pentru Kyriad |
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare
in paris am fost anul acesta in perioada valentine's day (13-18 feb 2007) ne-am cazat prin www.booking.com cazarea s-a facut la hotelul PAIX MADELEINE din centrul parisului, foarte aproape de vestitul bulevard CHAMPS ELYSEES cazarea m-a costat 500 de euro.. conditiile au fost acceptabile.. curat, cam mica camera ce e drept dar asa e in centrul parisului, e si foarte aproape de metrou, de statia miromesnil.. dragut.. numai bine.. cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Dan98 |
![]()
|
Eu mi-am rezervat aseara camera pentru Paris singurel la http://www.hotel-exposition.com/ , localizat in Piata Republicii , langa metrouri si gari , tot ce vrei
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Eu am facut rezervare tot Booking.com pentru 2 zile 4 pers langa Paris la 190 Euro.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>Eu am facut rezervare tot Booking.com pentru 2 zile 4 pers langa Paris la 190 Euro.
Pune te rog mai multe informatii daca poti. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
in paris am stat la hotel premiere classe - montreuil-, cu rezervare facuta pe net. pentru 3 persoane am platit pe camera / 2 nopti 92 euro, fara mic dejun si cu parcarea inclusa in pret...
camera era curata dar cam micuta, cu 3 paturi , unul dublu jos si altul suspendat, nu prea aveai mult spatiu la dispozitie in jurul patului (cam 1 m).... baia era in camera si era si ea mica... hotelul se afla cam la 7 km de centru, pentru vizitat am folosit masina, iar parcare am gasit in fata la ""primaria sectorului 1 al lor""... DSC00936.JPG ( Size: 244.61k ) Number of downloads: 1691 vis a vis de louvre, gratis ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
in Paris camerele mici sunt ceva obisnuit. valorifica oamenii aia orice coltisor de spatiu.
![]() edit: ai fost acum in august? ca daca da parcarea e gratis luna august . This post has been edited by han_1.6 mpi: 9 Aug 2007, 13:29 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
testike |
![]()
|
@danutz_r
Ai idee de ce unele hoteluri costa 30 euro/zi, si altele 46 cum ai stat tu, sau 50? Sunt aceleasi conditii, difera doar apropierea de centru? Ai mai vazut si alte hoteluri de la firma asta? |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
danutz_r |
![]()
|
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
testike |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns
![]() Imi spui te rog, numele hotelului era MONTREUIL : http://webbooking.louvre-hotels.fr/images/...ls/FRA22124.jpg ? Nu stii cumva cat de departe este metroul? Zona e OK, sau e plina de emigranti de ti-e frica sa iesi noaptea afara? ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
danutz_r |
![]()
|
la inceput mi-a parut dubioasa ca nu vazusem atatia negri in viata mea
![]() ![]() cauta harta mijloacelor de transport in comunsa te lamuresti |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Acum plec in Croatia si dupa aia in Paris. O sa va spun mai multe cand ma intorc.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() distractie placuta si te asteptam cu poze |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:35 |