DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> curge lichid frana, roata stanga fata

valentin_carlan
post 22 Apr 2007, 12:18
Post #1

Membru

Group: Members

salut!
sapt trecuta am vazut o pata de lichid unde lasasem masina ultima data, am bagat mana pe dupa roata ud fleasca pe acolo si racordul de frana si am zis el e de vina, am pus mana si l-am schimbat! acum dupa 2 zile iar balta de lichid de frana, numai ca racordul e uscat si roata fleasca sub etrier...
(colegii forumisti care au citit si postul de la sectiunea bursa stiu mai in detaliu cum a decurs aerisirea, pe scurt: am rotunjit surubul, am crezut ca se va rupe oricum, am cumparat alt etrier de la ezmenbrari, si pana la urma am reusit sa-l desfac pe cel vechi si am schimbat doar surubelul, si am ramas cu etrierul cumparat in portbagaj).
cum e mai bine sa pun etrierul cumparat de la sh? sau se pot schimba garniturile din cel original al masinii? (intreb asta pt ca la cel cumparat sh am vazut ca era cam obosit cauciucul acela din interior).
si daca tot merg cu ea la mecanic vreau sa schimb si tot lichidul de frana... cati litri intra in instalatie? vreau sa nu mai pun lichid d'asta romanesc(ca am inteles ca asta roade mai cu pofta garniturile) si vreau sa-mi fac un calcul..biggrin.gif
multumesc anticipat pentru sfaturi!

--------------------
dacia 1410 L 1995 berlina - B 53 PJK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulian.bisty
post 22 Apr 2007, 12:43
Post #2

Membru autentic

From: Braila

pune garnituri noi
lichid intra cca.400g

--------------------
Renault Megane 3 2015 Kadjar 2017
zxcxzcz
+
valentin_carlan
post 23 Apr 2007, 20:09
Post #3

Membru

ce lichid de frana recomandati?
cam cat credeti ca poate sa ma coste schimbat garniturile respective si inlocuit lichid de frana cu unul cat de cat mai bun?
totul se invarte in jurul banilor acum pe la mine...

--------------------
+
CiprianPJM
post 25 Apr 2007, 15:28
Post #4

Membru Avertizat

From: Bucuresti

Nu stiu ce lichid, eu am luat de la o benzinarie MOL, un bidon galben de cca 500ml. Ideea e ca trebuie sa faci franele. Vezi ca un set de garnituri a fost 2 lei, lichidul m-a costat 10 lei si un pistonas pentru etrier cam 13 lei. L-am schimbat ca se rosese cementul de pe el si imi strica garniturile. Nu mor de necaz pentru 2 lei cat costa un set de garnituri dar am ramas fara frana si m-am oprit cu frana de mana direct in portile unui service de la Crangasi. La service ma duceam. Au ras mecanicii cum rad negrii aia de la "Pimp My Ryde" cand le aduce X-Zibit cate o masina terminata. Nu am patit nimic nici eu, nici portile serviceului. Numai ca am pleznit usor un suport de numar cu DaciaClub. ;D

--------------------
Opel Omega 2.0i 1997 - B 33 EZW
Zic si io, nu dau cu paru!
+
valentin_carlan
post 26 Apr 2007, 14:20
Post #5

Membru

pana la urma au fost schimbate garniturile la etrierul cumparat din dezmembrari, inlocuit lichit frana si acum se opreste draguta de ea din toate rotile! wub.gif
etrier sh-20 ron+set garnituri etrier-2ron+lichid frana DOT4 13ron si sanatate lu Nea Costica mecanicul!!! 053.gif

PS: se poate inchide

--------------------
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 22:42
Forum Renault