ANTENA 2 IN LOC DE VH 1!?!, Ce au facut baietii de la RDS
![]() ![]() ![]() |
ANTENA 2 IN LOC DE VH 1!?!, Ce au facut baietii de la RDS
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
||
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
a dat spaga voiculescu
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
E bolnav rau cu capu Voiculescu, acum are 3 posturi TV de manipulare anti-base!
This post has been edited by finutu: 22 Apr 2007, 18:10 |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba este si vh1, mai spre coada, nu mai stiu ce era in loc inainte.
vh1ga0.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
AIA E PE TV TUNER CE NE ARATI TU ACOLO? CE ABONAMENT AI SI LA CE COMPANIE DE CABLU? SI LA MINE, DACA DAU PE FRECVENTA AIA IMI APARE ANTENA 2
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
E o conspiratie !
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
pasarel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 9 April 06 ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 22 Apr 2007, 16:42) Zilele trecute, am vrut sa ma uit pe VH1, ca acolo mai vezi o muzica adevarata. Am observat ca e ANTENA 2 bagata in locul lui. mi-am zis ca poate au schimbat frecventa, am cautat dar nu mai e. Au scos VH1 din lista de programe. Am abonamentul de baza, si e platit pe tot anul. M-am dus aici la casierie la gorjului la mine sa vorbesc cu scarbele alea, si mi-au spus ca eu platesc un numar de canale, nu canalele in sine. i-am zis ca daca e pa asa, aia care au abonamente din alea mai jmekere, cu mai multe canale, ce canal le-a scos ca sa le bage antena 2? a dat-o in diverse. oricum, vreau sa fac plangere la OPC. La voi cum e? Se mai prinde vh 1? ![]() |
--------------------
dacia 1310
mls
- b.27.zlt nu te baga in tarate ca te maninca porcii!
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Treceti pe Astral su UPC,datii dr..ku pe astia de la RDS ca-s tare jmekeri si figuranti!Mie mi-au zis de un an ca baga fibra optika si nici pana azi nu au facut acest lucru!Un singur lucru ma bucura:am avut probleme cu Net-ul si au venit baietii de la RDS la cutia de pe casa scarii sa mesteresca si de atunci am toate programele TV inclusiv HBO!Asta e singurul motiv pt care mai raman la RDS!
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
De ce sa ne schimbam pe alte companii de cablu, cand asta a depus deja monopolul la noi in cartierele noastre? cine dracu imi baga mie astral cand TOT CARTIERU E PA RDS? ?? Trag fir de la ei de acolo pana aici la mine la apartament, ca sunt io jmeker? Ideea e ca, suntem multi aici, ar trebui sa ne mobilizam si sa facem plangeri la OPC. Am platit un serviciu, si nu ni s-a oferit corespunzator, isi bat joc de noi, pe banii nostrii. Daca face numa unu spume la OPC, e ca si cum n-ar fi, dar ia ganditi-va voi, cum ar fi sa faca o suta ?
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
QUOTE(Cristi T @ 22 Apr 2007, 20:26) Treceti pe Astral su UPC,datii dr..ku pe astia de la RDS ca-s tare jmekeri si figuranti!Mie mi-au zis de un an ca baga fibra optika si nici pana azi nu au facut acest lucru!Un singur lucru ma bucura:am avut probleme cu Net-ul si au venit baietii de la RDS la cutia de pe casa scarii sa mesteresca si de atunci am toate programele TV inclusiv HBO!Asta e singurul motiv pt care mai raman la RDS! Cutie din aia am si io pe scara, au bagat baietii filtre, si le scoteam, avea hbo si 5 natii de discovery, + vh1 classic si vr-o 3 mtv-uri toata scara, dar s-au prins sclavii si au bagat filtre direct la ei acolo.. ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Apr 2007, 19:19) SCUZE. AI DREPTATE, E CA TINE. Am fost la tv-u meu de am verificat. Pe frecventa aceea se prinde vh-1 dar e codat, nu se intelege nimic din imagine si sunetul e praf, iar pe frecventa veche e mult iubitul post de televiziune de care imi e sila sa pomenesc. RUSINE RDS. ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 22 Apr 2007, 20:19 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu care-i codat sau nu, eu am tot pachetul de programe si la mine acolo e.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
da tati, da tu ai pachetul full. io ma refeream la pachetul baza, in care era inclus si VH1. Au inlocuit VH1 cu antena 2, fara sa anunte abonatii. Nu ti se pare normal ca atunci cand apar modificari in grila de programe sa fie anuntati si abonatii??
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca puneam la suflet de cate ori s-au shimbat intre ele programele la RDS, inseamna ca acum eram in moarte clinica, tinut in viata de aparate.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Eu am baza+hbo si la fel am patit ! Macar daca bagau alt canal dar antena 2 ala e o porcarie, vreau vh1 inapoi !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
toata lumea vrea VH1 inapoi!
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Antena 2 e beton fata de Euforia. Daca te uiti la asta 30 de sec te apuca greata.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Nu e vorba ca e mai bun sau nu ca Euforia. Sunt programe pentru pensionari sifilitici si cretini. Eu vreau VH1 inapoi. NU am ce invata bun de la Antena 2 sau Euforia.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
euforia e cu telenovele ?
Va intreb, fiindca la mine in TV nu exista vreo 10 programe, pe care nu cred ca o sa le memorez vreodata, probabil la urmatorul tv, daca o sa imi fie lene sa le memorez manual. printre ele exista si antena 2, si euforia, romantica, taraf, acasa...etc |
--------------------
-
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
euforia e cu metrosexuali
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ca bine a mai picat topicu' asta cu muzici pe TV.
Spuneti-mi va rog, care sunteti din Bucuresti, in grila de programe a caror furnizori de cablu este Mtv base??? ![]() Multumesc |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
La rds, dar la abonamentele alea mai scumpe, sau daca scoti filtrele de la panoul de pe scara. Se face noaptea, cu lanterna in dinti si cu patentul in mana. Rupi sigiliul, te uiti care e apartamentul tau si scoti filtrul ala, e simplu, ai sa il recunosti, arata ca si capsulele alea pentru sifoanele de metal care erau pe vremuri. Multa bafta. Daca te prinde administratoru sau astia, le zici ca se prinde cu pureci realitatea si ca vrei sa remediezi situatia
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca raspunsul era pt mine, nu se pune problema smenuirii retelei pe timp de noapte. Daca e optional platesc.
Deci rds. Altele? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Eu nu pot nici sa le jmenuiesc, nici sa le manaresc, etc, nici sa imi schimb abonamentul pentru ca la mine, cablul e platit pe tot anul si filtrele lipsesc din cutie, sunt puse direct la cofrag acolo la ei. sa le fie de cimitir
![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 23 Apr 2007, 07:44 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
A fost odata si MTV base.
Acum sunt doar astea: This post has been edited by vis-a-vis: 23 Apr 2007, 08:23 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Apr 2007, 09:11) A fost odata si MTV base. MTV Băse ? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bășe
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
vis-a-vis, de ce e PRO7 cu alta culoare? Eu am abonamentul standard si nu prind nici un post nemtesc. Am sunat la jegosi si mi-au spus ca nu baga posturi nemtesti pt ca nu sunt cereri.
In alta ordine de idei, sunt jegosi si la partea cu internetul. Abonamentul de 9$ merge ca un dial-up seara! |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta cautam si eu:((( f dezamagit
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:09 |