Probleme cu stropitorile si computerul de bord
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu stropitorile si computerul de bord
nv_1971 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-85 NAV
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
O mufa sarita ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
nv_1971 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 July 05 ![]() |
Habar nu am. Ce m-am priceput... am verificat...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-85 NAV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Verifica totusi mufa aia de la maneta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Fara nici o idee de bascalie: e posibil sa-ti fi ros soarecii un fir ce se afla in compartimentul ala unde e rezervorul de apa pt. parbriz (sau ai alta problema cu cablul ala). S-a mai vazut si la altii...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca il rodeau soarecii mergea butonul pentru CB, deci mufa trebuie sa fie sarita din spatele manetei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu stiu cum e facuta instalatia dar am avut la unul din Loganurile de la firma ACEEASI problema si era din cauza pe care am enuntat-o. Si spunea cel de la service ca nu e primul caz, au soarecii nu's ce gaura prin care le place sa intre, ai draq
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
di3g0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
fratioare,nu te inspaimanta,ia o cheie ceva si loveste carcasa motorasului d la stropitoare,in timp ce altul da comanda de stropire din interior,ai sa vezi ca merge.am patit-o si eu,se datoareaza faptului ca sunt romanesti si cocleste rotorul
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aproape sigur ai probleme ori cu maneta aia, ori cu mufa ei. E posibil sa fie si soareci and shit, dar ma tem ca aia nu au intrat in masina sa iti roada si firul de comanda a functiilor de CB.
Jos cu cochilia volan si investigheaza problema. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
S-a rezolvat problma? De la ce a fost?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
O conspiratie interspecii, din care faceau parte porcusori de guineea si iepuri de camp(rasa bacsbanii)....
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |