Baneasa- Obor (sau Piata Iancului), Cum ajung?
![]() ![]() ![]() |
Baneasa- Obor (sau Piata Iancului), Cum ajung?
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai tramvaiul 5 din stanga aeroportului Baneasa, care merge pe Barbu Vacarescu pana la Stefan cel Mare, iar de acolo iei tramvaiul 34 sau 46 pana la Obor sau metroul. Cu masina, pe acelasi traseu: Barbu Vacarescu pana la Stefan cel Mare; mai e posibil sa o iei la stanga inainte de circ si sa iesi direct la Obor, fara sa ajungi in Stefan cel Mare, m-a dus un taximetrist o data, insa nu stiu exact unde iesi din Vacarescu.
This post has been edited by thecagero: 23 Apr 2007, 17:29 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai de la Baneasa, considerand ca esti la semafoarele din fata aeroportului, ai putea face stanga, mergi drept cativa km buni (prin Floreasca) pana ajungi in Stefan cel Mare apoi faci la stanga si mergi pana la Obor si de acolo dupa ce treci pasajul a doua intersectie mare e Piata Iancului
sau mergi drept spre Piata Presei Libere, apoi faci stanga, mergi drept pana la arcul de triunf, unde sau faci stanga spre televiziune si prin Dorobanti ajungi in Stefan cel Mare...sau mergi drept in Piata Victoriei, faci rondul si te inscri iar pe Stefan cel Mare vezi ca ai si harti on-line pe net. La ora aia e groaznic!!! |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Aeroportul Otopeni sosire, este prima cladire din dreapta cand intri din DN 1, dacaă vii dinspre Buzău pe E85, intri pe centură la dreapta cam 6 k, apoi in tri pe DN 1, inainte de aeroport este o benzinătrie pe dreapta și intri pe langa pasajul DN1.Inapoi asa cum a spua, imediat in stanga este aeroportul Baneasa, un stop cu trei benzi inainte si una pentru viraj stanga, si mergi pe langa linia tramvaiului 5, pana treci de o biserică pe partea stanga, circul de stat , aici este statia Bdul tei, mergi inca 300 400 m la intersectia cu linia de tramvai , bdul stefan cel mare, la stangadupa al treilea stop este pasajul Bucur Obor, tot inainte dpe sub pasaj, treci un stop intersectia Bdul ferdinand si urmează intersectia cu soseaua Pantelimon la stanga , intersectia Piata Iancului, la dreapta ajungi la ProTV, ca distanta circa 20 k. Strada Barbu Vacarescu este strada pe care circula tramvaiul 5, pana la intersectia cu Stefan Cel Mare. După ce ai intreta in stanga la traversarea peste liniile de cale ferata, centura mica, urmezi linia de tramvai, alfel ajungi pe calea floreasca, in capat este spitatlul de urgenta pe stanga , iar matale virezi la stanga cetre Bucur Obor.
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Parfum! Asa da explicatii
![]() Multumesc mult, stima si respectul meu ![]() O seara buna ![]() EDIT:Si inca o intrebare... Cate statii de tramvai sunt de la Baneasa pana la gura de metrou din Stefan cel Mare? ![]() ![]() This post has been edited by StefanT: 23 Apr 2007, 20:11 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Exact este aproape de jumatatea traseului. Dar cand vezi in partea dreapta stalpii nocturnei stadionului Dinamo, iar pe stanga o biserica noua si circul urmează intersecția, in statie pe partea stanga se vede gura de acces in metrou statia Stefan cel Mare
sa auzim numai de bine b33hrz |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
StefanT |
![]()
|
Hi hi am reusit fratilor, m-am incuract putin dupa Stefan cel Mare, nu am mai ajuns la stadion dar pana la urma am intrebat un taximetrist (foarte scarbos
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:33 |