Releu diferit, cum se monteaza? (urgent)
![]() ![]() ![]() |
Releu diferit, cum se monteaza? (urgent)
shabba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 10 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
1997
- tm 10 ---
|
|||
shabba |
![]()
|
Am mai cercetat zona, si am observat ca la firul "B+", pe parcurs a fost alaturat inca un fir, mai gros, portocaliu, care merge spre habitaclu (probabil la contact??)
Ma gandesc ca cel care a pus de mult releul pe care il aveam, cu doar 2 contacte a unit cele 2 plusuri. Oare gandesc bine? Nu vreau sa merg pe incercate ca banuiesc ca exista riscul sa distrug relelul.... LE: am incercat firul portocaliu, cu contactul pus si nu are curent. Totusi ce ar putea fi acel fir? This post has been edited by shabba: 24 Apr 2007, 13:47 |
--------------------
Dacia
Break
1997
- tm 10 ---
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Daca este un fir rosu se leaga la plusul (+) de la bobina de inductie (asa este la mine).
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
shabba |
![]()
|
Da. Asa este. Am fost la vecinu meu sa vad, ca are acelasi model, si firul in plus era conectat la + de la bobina de inductie.
Acuma am incarcare intre 13,98 si 14,04 volti, in functie de turatie/consumatori. Oare ma calific acuma pentru garantia bateriei? |
--------------------
Dacia
Break
1997
- tm 10 ---
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
La capitolul acesta vezi ca au mai fost date explicatii pe forum...da un search si vezi care sunt limitele pentru incarcare normala.
Nu vreau sa te dezimformez si tocmai din aceasta cauza las pe altii mai bine informati sa-ti raspunda. Numai bine si bafta! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
shabba |
![]()
|
Da, multumesc mult! Am reusit sa ajung la magazin inainte de ora inchiderii si mi-au masurat incarcarea, au spus ca e OK si au validat garantia.
Se poate inchide. |
--------------------
Dacia
Break
1997
- tm 10 ---
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Hai sa te dezamagesc; daca dadeai o cautare gaseai raspunsul; releul cu fir in plus au +B care e un papuc "tata" si la care se conecteaza exact acel fir cu papuc de la +B de pe cel vechi, DF care se leaga la excitatia alternator, ca si la cel vechi si, in plus, un fir cu papuc "eyelets", "ochet", adica papuc cu gaura; ala se leaga la + alternator, tocmai pentru a primi tensiunea de referinta de pe alternator, legat foarte "aproape" din punct de vedere electric de acumulator.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:49 |