CB Logan Ambiance/Preferance, Seria 1
![]() ![]() ![]() |
CB Logan Ambiance/Preferance, Seria 1
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da se poate daca este vorba despre persoana care cred eu.Pana in septembrie 2006 au fost fabricate Tdb-uri cu consum instantaneu dupa septembrie 2006 aceasta functie a fost scoasa din calculator
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Si ai idee cam ce ar implica aceasta activare?...in afara de schimbarea manetei de stergatoare...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai , persoana respectiva nu ti-a dat detalii ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanga |
![]()
|
Acum astept detalii de la ea...
L.E. Am primit si raspunsul...se mai trag niste fire si se schimba softul ceasurilor... This post has been edited by zanga: 1 May 2007, 13:15 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
salut! eu mi am pus asa CB! Toata treaba e ff sigura si nu e complicata deloc! si sincer cred ca si merita banii ma rog cat or mai fi costurile acuma!!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:05 |