Automarket vorbeste despre Daciaclub, "impatimitii auto de pe daciaclub.ro"
![]() ![]() ![]() |
Automarket vorbeste despre Daciaclub, "impatimitii auto de pe daciaclub.ro"
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
noroc cu împătimiții ăștia.....
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mare noroc...
ca daca nu, nu aveau aia cu ce sa faca un articol.. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci sa mor io daca nu o sa apara in Libertatea ca in Automarket a aparut o stire taaarrreee de tot!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Uite mah ca suntem si noi buni de ceva !! Si este reclama moca
![]() ![]() ![]() V-am salutat, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Da bravo nene, de parca noi am fi retardati, tre sa ne laude ca am demascat toata treaba, de parca asta ar fi cea mai mare demascare care a avut loc pe daciaclub
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
era și greu să-ți dai seama.......
poate au văzut știrea în care niște albăstrei se chinuiau să prindă un motociclist care rula cu 200 km/h și care s-a oprit în spatele unei dacii break......că astfel n-aveau nicio șansă......transpiraseră ăia în logan de numai, numai. De, motor de 1.4 nană..... ![]() PS poate pe motocicletă era motocicleanu care încerca să fugă de fantoma lui băse.... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pacat, chiar voiam sa vad un posche dintr-ala care sa se ia dupa mine, eu sa ies pe un drum cu gropi, sa-i vad pe politai cum baga bijuterie de 100 de mii de euro in craterele patriei. Mie nu mi-e frica, lor da.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Hm... nu stiu daca ati vazut stirea aia cu an Porsche confiscat acum 4 ani, care era burdusit cu heroina (60 kg) pe care au descoperit-o doar acum. Era chiar 911 si e propietatea statului.(cica costa 200.000 $) Poate-l primesc politaii pe asta.
![]() ![]() Asta e scula incriminata: porsche_ul_cu_care_s_a_incercat_scoaterea_heroinei_a_fost_confiscat.jpg ( Size: 10.79k ) Number of downloads: 48 This post has been edited by Amedeus: 3 May 2007, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
2dor....you're a fucking STAR. Iti multumeste acolo.
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da nimeni nu a vazut asta.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
2dor |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Suntem adevarati criminalisti..." .... o bila alba pentru impatitimitii auto de pe daciaclub.ro, care au demascat intreaga poveste"
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:24 |