Modificarea Constitutiei, Sunteti de acord?
![]() ![]() ![]() |
Modificarea Constitutiei, Sunteti de acord?
colombina29 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din pacate rezultatul actualului referendum nu va duce la nici o demisie a parlamentului, ca sint prea legati de ciolanu rus ca sa il scape asa usor. Dar voi vota DA pentru modificarea Constitutiei si la un eventual referendum voi fi de acord cu demiterea parlamentului.
La actualul referendum voi vota NU demiterii presedintelui si readucerii tarii sub dominatia rusa. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Subscriu: NU - suspendare, DA - demisie Parlament.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
500.000 de semnaturi se vor strange cu siguranta, poate chiar mai mult, problema este cum vor reusi sa treaca legea asta prin parlament? Cred ca, fiind o lege organica va trebui votata de 2/3 si nu prea ii vad pe politicienii nostri dornici sa-si semneze sfarsitul...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 7 May 2007, 14:32) Subscriu: NU - suspendare, DA - demisie Parlament. DA și DA se pune? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi place dunga aia lunga.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
colombina29 |
![]()
|
Sunt curios ce caterinca de lege ANI o sa voteze cei 322 ca sa dea cu praf in ochi UE!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
mi s-ar parea interesant sa se introduca posibilitatea dizolvarii parlamentului, dar, de asemenea, cu consultarea poporului (la fel ca si la destituirea presedintelui).
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu la demitere DA pentru dizolvare
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
"ARTICOLUL 89
Dizolvarea Parlamentului (1) După consultarea președinților celor două Camere și a liderilor grupurilor parlamentare, Președintele României poate să dizolve Parlamentul, dacă acesta nu a acordat votul de încredere pentru formarea Guvernului în termen de 60 de zile de la prima solicitare și numai după respingerea a cel puțin două solicitări de învestitură." Deeeci Parlamentul NU POATE fi DIZOLVAT decat in conditiile limitativ expuse de Constitutie. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca macar citeai despre ce este vorba inainte de a navali cu scrisul ai fi vazut ca e vorba de modificarea constitutiei...adica ce ai citat tu noi sa-l modificam astfel incit sa poata fi si parlamentul asta dizolvat...si sa ne putem exprima opinia prin vot atunci cind au loc derapaje ale parlamentului ca cel de acum!!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
DA pentru suspendarea comunistului,NU pentru modificarea constitutiei in sensul propus...
La urma urmei se va decide la referendum daca basescu este demis sau nu,care e problema voastra cu parlamentul??Ultimul cuvant este al poporuluii,nu?? Aveti o gandire profund anti-democratica,ca sa nu zic comunista!!!Ii acuzati pe altii ca sunt comunisti insa chiar voi adoptati strategii comuniste cand vine vorba sa va sustineti basescul... nu se va dizolva nici un parlament...mai bine v-ar interesa un referendum ptr votul uninominal,comunistilor!!! |
--------------------
nu am
**
**
|
|
FireChief |
![]()
|
citeodata imi amintesc ca e plina lumea de prosti....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
colombina29 |
![]()
|
QUOTE(a4tech01 @ 7 May 2007, 17:43) Daca tu te simti reprezentat de cei 322 care l-au suspendat pe basescu si crezi in continuare ca parlamentarii sunt reprezentantii poporului da-mi voie sa te consider cel putin NAIV! Ce iunseamna democratie? Sa fure toti ca sa fie liniste sau sa traiasca poporul bine si politicienii sa-l serveasca? P.S.: Mi se pare corect rationamentul lui Boc(desi recunosc ca nu-l stimez din cale'afara): daca pierde referendumul, pleaca Base, daca il castiga, pleaca Parlamentul. Aici nu e ca la fotbal - meci egal, in politica unii pierd, altii castiga! Unde mai pui ca mafiotii psd-pnl-pc-prm au schimbat reguluile in timpul jocului. Adica, pana la pauza dam cartonas galben, dupa pauza dam direct rosu... E clar ca buna ziua, hotii incearca sa salveze tot ce se mai poate, ca nu se stie ce va mai fi de la toamna! This post has been edited by colombina29: 7 May 2007, 18:58 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Discutia e inutila, pentru ca marinaru' nu mai iese presedinte. Daca o sa fie 35% din voturi NU demiterii, sa fie bucuros.
Cat despre modificarea Constitutiei, sunt probleme mai importante de modificat decat satisfacerea frustrarilor lui Basescu. Mai degraba v-ati gandi la votul uninominal, reducerea numarului de parlamentari (eventual parlament unicameral) s.a. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
colombina29 |
![]()
|
Cred ca ai incurcat taberele! 35% vor vota da, adica 65% din tara asta e pro-Basescu. Daca tu ai curajul sa afirmi ca basescu va pica la referendum, cred ca esti carcotas!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Numa' sa-mi spuneti unde trebe sa semnez
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 7 May 2007, 21:54) Daca o sa fie 35% din voturi NU demiterii, sa fie bucuros. Tu si Geoana... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
LUXOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 25 December 06 ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 7 May 2007, 18:43) Măi băieți, sunteți tineri, oare cum puteți gândi atât de greșit? Folosiți cuvinte (...comunistului...) care nu știți ce înseamnă decât din îndoctrinarea la care ați fost supuși de către unii înaintași ai voștri. Ia străduiți-vă să vedeți realitatea! Cine să modifice Constituția? Cei cărora actuala formă le conferă putere, privilegii, posturi sigure și salarii (venituri) indecent de mari? Slabe șanse! |
--------------------
DACIA
1310 Li
2000 Berlina Minds are like parachutes - they only function when open.
(Thomas Dewar ) |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Se pare ca lumea are mult timp liber...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
FireChief |
![]()
|
si pentru ca am extraordinar de mult timp liber,de fapt tot timpul meu este liber
nu pot decit sa constat ca pentru modificarea constitutiei se exprima peste 70 %....mai exact 74,07% bai ce de timp liber am ![]() This post has been edited by FireChief: 8 May 2007, 05:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
DA - demisie parlament (322 de oi , au votat in turma )
NU - suspendare |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu pentru suspendare si un DAAAA hotarat demiterii imbecililor din asa zisul parlament al romaniei , in fapt o sleahta de mafioti!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 7 May 2007, 22:54) Discutia e inutila, pentru ca marinaru' nu mai iese presedinte. Daca o sa fie 35% din voturi NU demiterii, sa fie bucuros. Da sigur. Afara tocmai incepe iarna. Imi aduc aminte de bancul ala cu neuronul singur caruia i se spuna sa vina jos ca acolo sunt toti... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Du doar demis, ci impuscat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Vad si eu ca lumea are, intr-adevar, mult timp liber ...
Din cate stiu eu, pt. a fi modificata Constitutia, e nevoie de Parlament, chiar daca se intrunesc conditiile pt. a fi depusa o initiativa legislativa cetateneasca constitutională. Parlamentul este singurul care dezbate si, eventual, ADOPTA o lege constitutionala care ar permite o eventuala incheiere a mandatului inainte de termenul constitutional. Intreaga procedura de revizuire a Constitutiei este prevăzuta la art.151 (Parlament + referendum). Ma indoiesc asupra dorintei fierbinti a Parlamentului de a-si taia singur craca. Deeeeci cred ca NU este suficient un pool (eventual pe Net) pt. modificarea Constitutiei. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
OAP |
![]()
|
Pentru chestia cu timpul liber vedeti-va de treaba voastra ca nu sunteti barometre de sondaj al gradului de ocupare al fiecaruia. gasiti-va hobby-uri mai constructive si nu va mai bagati nasul in ograda altuia.
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:32 |