Nova - timonerie?
![]() ![]() ![]() |
Nova - timonerie?
Danny20 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 5 May 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
ARE si nova ...
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
codrin_ando |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 6 March 07 From: Sv ![]() |
Cum e la NOVA GT:
Tija aia metalica care pleaca din schimbator e prinsa intr-o articualtie (un fel de cruce cardanica cu suruburi-2 la numar) in apropiere de cutie, unde vin alea 2 tije de intra in cutie. Acea articulatie are 2 bucse albe din plastic care se uzeaza si capata joc intregul sistem de acolo => ca nu mai nimeresti cum trebuie vitezele. Acum o saptamana am schimbat si eu acele 2 bucse de plastic -bucse bieleta comanda-(1leu bucata), am dat cu vaselina si am pus un burduf peste. Nu erau chiar asa de tare uzate, doar putin subtiate, dar am zis sa le schimb.Atentie la montajul bucselor celor noisa nu se rupa la introducere pe tije. TREBUIE avut grija ca in momentul cand se monteaza acea articulatie sa nu se stranga suruburile la maxim ca nu mai intra in nici o viteza(ele au un distantier pe fiecare surub, care normal ar trebui sa spuna cand e strans destul , dar degeaba ca se blocheaza la strangere tare. Spor! |
--------------------
DACIA
NOVA
1999 GT, 1,6l
- SV 04 PMU <<CODRIN_A>>
|
|
Danny20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 5 May 07 From: Iasi ![]() |
am inteles.....dar eu am modelul GTI.Principiul cred ca este la fel, nu?...si ce sa cer mai exact de la magazin?>?????vreu sa-mi mearga perfect....
This post has been edited by Danny20: 8 May 2007, 21:24 |
--------------------
Dacia
slz
2004
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
e la fel!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am vazut in magazin nu este la fel ... tija de comanda ... sau bieleta de comanda cutie Viteze (asta trebuie sa ceri) al GT este dreapta la GTi ... este curbata ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:02 |