despre ulei sintetic, rog comentati..
![]() ![]() ![]() |
despre ulei sintetic, rog comentati..
bilstan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio
1.4 16v-oct 2008
- b-93-KMJ
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zis sa dai un search ca avem 300 de topicuri referioare la uleiuri de motor!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
7000 km sa il tii ? si cand i-a dat cu virgula a calculat la parte aintreaga si i-a iesit numarul asta "rotund"?? aidi bre`! ce studii avea mecanicul ala si unde isi daduse doctoratul in uleiuri? ofera meditatii? de papat ca sa fiu si eu on topic te pot asigura eu ca nu ti-l papa (merg de ceva vreme pe 5w40 si masina are 65 000). dacia oil mi se parea obosit 7500-8000 km (parere personala) dar 5w40 l-am schimbat si la 10 500 si nu am avut impresia asta.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
dan768 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 March 07 ![]() |
probabil ca poate rula si 12k dar la 7k e mult mai indicat daca se poate.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2003 europa
- b 24 bem
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uite de ex aici. Și în general tot ce a scris pe acolo și prin alte părți Stefan_B despre uleiuri.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
dar uleiul elf ,care are numele mentionat pe toate parbrizele renaulturilor in dreapta jos, ce are? parca SRN-ul are motor renault,nu?
|
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca i-ai bagat ulei 100% sintetic e foarte Ok. Regula e urmatoarea MINERAL->SEMI->SINTETIC dar nu si invers. e7j A2/60 adica dupa clio e prea bun ca motor si merge cu sintetic prea bine. Dar asta inseamna ca trebuie sa bagi sintetic in el pe viata.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:01 |