ITP-urile, Marsaluim ptr o schimbare
![]() ![]() ![]() |
ITP-urile, Marsaluim ptr o schimbare
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu exista alte standarte pentru Dacii, toate trebuie sa se incadreze in parametrii corespunzatori, e vorba de siguranta circulatiei.
E aiurea, cum adica, daca tu de exemplu ai Dacie, iei ITP-ul pe pupe, si ma pui pe mine in pericol ca umbli cu franele dereglate?! Mai bine militam pentru schimbarea panaramelor de mecanici din Romania. Concluzie, data viitoare mergi la o statie ITP ce nu are atelier, sau daca are, le impui de la bun inceput ca tu nu o faci acolo. O sa vezi ca prin minune ca nu mai trebuie schimbate atatea la masina ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Si eu votez cu standardele unice. Asa o sa vina si Georgel cu camionul de 30 de ani ca vrea si el regim special si noi nu mai putem respira in spatele lui. Dupa ce l-am depasit ne punem intrebarea daca are frane suficient de bune sau tot trece peste......
La urma urmei tot spre binele nostru e! |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Esti glumet rau. De ce trebuie standarde speciale la Dacie cand tu, mecanicu si ala care au facut piesele habar nu aveti de masini? Eu cand aveam vreo 8 ani (parca), invatasem ca dupa ce schimbi placutele de frana (de exemplu) o perioada eficienta franarii poate fi chiar foarte scazuta, chiar daca placutele is noi, pana ce treaba se aseaza pe disc, mai ales daca discul este mai uzat. Nu este obligatoriu ca sa stii si tu asa ceva, dar retardatul ala care si-a bagat mainile in masina ta, trebuia sa stie.
Ma intreb daca unii inteleg ce e aia cauza si ce e aia efect. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
In cazul tau nu e de vina dacia ta sau conditiile de efectuare a itp-ului ci de vina sunt toti incompetentii care se numesc mecanici. Acolo este problema la noi in primul rand nu la masini
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu o sa avem mecanici pana cand nu o sa fie platiti bine. Si ca sa fie platiti bine trebuie sa faca treaba buna. Si nimeni nu face primul pas. Patronii de service-uri nu ii platesc iar mecanicii nu fac treaba buna.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Yo rezolv problemele masinii la "negru"Vorbesc cu mecanicu' (cand termina tura de servici)ii platesc direct lui.....omul face un ban si face si treaba buna!Asa am facut tot timpul .....am lasat masina cuiva care face treaba buna si pe care-l cunosc ca nu cumva sa patesc ca altii care descopereau dupa ce-si luau masina din service ca alte piese erau inlocuite!Am cativa vecini care procedeaza asa......iau de pe masinile altora pise bune si pun in loc altele mai uzate......mai trag si vreo 2 l de benzina din porbagaj!Mecanicii buni si seriosi trebuie cautati si "stimulati"(cash)
![]() This post has been edited by ahyle_blue_eyes: 10 May 2007, 17:21 |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Fara suparare, vecinii aia ai tai se numesc hoti .. Sa speram ca vor ramane in curand someri.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Va sugerez verificati daca va schimba filtrul de ulei la revizie. Am vazut cazuri in care nu au schimbat filtrul. Vorba lui hash astia sunt hoti care in loc sa repare masinile mai rau le strica.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
daca mecanicilor nu le convin salariile sa se apuce de altceva , pentru ca nu sint de acord sa imi puna mie viata in pericol pentru ca nu sint platiti cum trebuie de patroni
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Se pare ca Dacia vrea sa schimbe atitudinea mecanicilor din service-urile autorizate Dacia. Daca ceva nu va convine mergeti la un superior al lor si explicati-i care e problema. Daca nu merge nici asa, o plangere la Vocea Clientului s-ar putea sa-i bage putin in priza.
Este important ca si noi, cei care mergem in service sa nu-i mai lasam sa-si bata joc de masinile pe care le-am platit cu bani munciti (ca daca erau nemunciti luam altceva.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:58 |