solenza GPL?
![]() ![]() ![]() |
solenza GPL?
stere |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Garantia cu siguranta se pierde deoarece constructorul nu accepta nici un fel de modificari asupra autoturismului in perioada garantiei.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
stere, vad ca esti din Tg. Mures deci informatia ce urmeaza nu te va ajuta prea mult, sorry! Oricum, service-ul autorizat dacia, SimpoTrans, monteaza instalatii GPL itlaienesti, contra pretului de 650 Euro. Banuiesc faptul ca ei iti vor acorda garantie la toate componentele defectate in garantie dupa instalarea GPL-ului, dar altii nu cred ca-ti vor acorda aceeasi clementa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca vazusem undeva pret cu tot cu montaj pt solenza undeva la 1000 euro.acum ma gandesc ca la banii astia nu prea se merita mai ales ca dupa unii gazul mai ales la motorele cu capacitati mici pana in 2500 cc iti cam omoara motorul in sensul ca o sa faci segmentarea undeva la jumatate din viata lui...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Sep 2004, 21:17) stere, vad ca esti din Tg. Mures deci informatia ce urmeaza nu te va ajuta prea mult, sorry! Oricum, service-ul autorizat dacia, SimpoTrans, monteaza instalatii GPL itlaienesti, contra pretului de 650 Euro. Banuiesc faptul ca ei iti vor acorda garantie la toate componentele defectate in garantie dupa instalarea GPL-ului, dar altii nu cred ca-ti vor acorda aceeasi clementa. Nu monteaza man. Am fost eu zilele astea si mi'au spus ca ei monteaza doar pe batrana BERLINA nu si pe SLZ sau Golan. Informatiile de pe site sunt eronate + ca nu raspunde nimeni daca dai email la ei. Cu stima, Cristi |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cristi, in 10 luni se mai schimba una-alta
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Mai e un topic asemanator.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=21985 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:25 |