Taxa promotionala pt autostrada
![]() ![]() ![]() |
Taxa promotionala pt autostrada
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Da' rovignieta pentru ce mama naibii e? ca si autostrazile sunt parte a retelei nationale de drumuri..
Mama lor de cret**i impu**ti...Nici 300 de km de autostrada nu sunt, iar ei vor bani ... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
si pun puncte de taxare la fiecare 100 km ?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
ce jegosi asta ne lipsea,dupa ce ca nu avem nici 400 km facuti in toata tara asta si alea vai de capul lor ne mai ea si banii.
Parca as avea 1000 euro/luna salariu unde se cred astia ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
sigur nu se refera la viitoarele autostrazi ?? alea costruite de firme private dupa ce statul le concesioneaza terenul
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ce cretini imputiti. In toata Europa asta platesti o rovigneta mica pentru circulatia pe drumurile lor, numa in Franta ai "Peage" la fiecare 50 de km, de te costa 70 de euro drumul Strasbourg-Paris numai taxele.
Si noi fix de la cretinii de francezi trebuie sa luam toate sistemele, de la alte tari mai spalate nu putem... 1 euro/100 de km...da pot sa plec si cu vreun panou reflectorizant??? sa-mi pun la cotet, ca-mi intra guzganii pe la colt... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord.... in cazul in care se ridica limitarea de viteza pe autostrazi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 17 May 2007, 15:45) Da' rovignieta pentru ce mama naibii e? ca si autostrazile sunt parte a retelei nationale de drumuri.. Mama lor de cret**i impu**ti...Nici 300 de km de autostrada nu sunt, iar ei vor bani ... Inafara de vinieta, platim pentru drumuri si in pretul achitat pentru benzina !!! (jumatate din acesta este constituit din taxe catre stat) ![]() QUOTE(Laurentziu83 @ 17 May 2007, 18:03) Ce cretini imputiti. In toata Europa asta platesti o rovigneta mica pentru circulatia pe drumurile lor, numa in Franta ai "Peage" la fiecare 50 de km, de te costa 70 de euro drumul Strasbourg-Paris numai taxele. Si noi fix de la cretinii de francezi trebuie sa luam toate sistemele, de la alte tari mai spalate nu putem... 1 euro/100 de km...da pot sa plec si cu vreun panou reflectorizant??? sa-mi pun la cotet, ca-mi intra guzganii pe la colt... ![]() Inafara de Franta, se mai plateste in Italia, INSA in aceste tari NU se plateste NIMIC daca nu se circula pe autostrazi. Din pacate aceste tari au cele mai mari taxe de autostrada (aprox. 20E/100 km in Fr. si 10E/100 km in It.) In Germania NU se plateste nimic nici pe autostrazi, iar in toate statele din Europa unde se plateste vinieta, aceasta se refera la autostrazi (nu circuli pe ele, nu platesti). NUMAI LA NOI exista TRIPLA TAXARE. ![]() In schimb avem cei mai putini de km de autostrada din intreaga Europa. IN PLUS, acolo chiar beneficiezi de ceea ce platesti ! Eu am platit aproape 70 E pt. 800 km parcursi la Italieni, dar aveam poibilitatea de a nu plati nimic daca evitam autostrada. Dar de ce ne-ar mira ??? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
in Grecia e 2euro/100km ... deci sunt destule tari in care se plateste
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
si in Spania exista "peaje",( cel putin pe autostrazile de pe coasta de la Barcelona spre Valencia etc. astea fiind cele mai bengoase autostrazi dar nu peste tot). cred ca si la noi va fi la fel, se va plati pe buc-brasov, transilvania etc.
dar intai sa avem noi autostrazi si mai vedem dupa. nu vedeti ca se cacaie astia ca nici a2 care trebuia sa fie gata in 2006 initial, acum va fi prin 2010... This post has been edited by Kits: 17 May 2007, 21:05 |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Sa vedem: Craiova-Constanta 500 km x 1 euro/100 km=5 euro ~ 16,5 RON. Credeti ca saraceste cineva din banii astia? Din contra, acum ma costa mai mult, ca pe centura Bucurestiului si intre Cernavoda si Constanta consum o gramada de benzina. Nu mai vorbesc de timp pierdut, nervi, gropi etc.
Deci: faceti, bre mai repede autostrazile alea, ca abia astept sa circul pe ele! (si nu doar spre mare) |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Asa asa sa le faca odata ... cred ca in 99% din tarile care au autostrazi, se platesc taxe pentru deplasarea pe ele ... in cate locuri se platesc taxele asta nu cred ca mai conteaza pentru persoana fizica ... ci cat plateste ... cel mai grav este ca autostrazi inca nu sunt si voi va enervati si imbatraniti mai repede.
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Si mai normal ar fii ca dupa introducerea acestor taxe sa dispara rovigneta.
![]() Ca in celalalte 99% din tari, unde platesti autostrada dar pe DN-uri circuli gratis. |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Sunt de acord sa platesc taxa 1-2 euro/ 100km dar sa nu vad groapa pe autostrada aia ca fac urat. Sa fie semnalizata corect si sa fie intretinuta .... eventual sa aiba si gard de protectie pt animale ca nu e prea cool sa lovesti ceva la peste 100km/h.
P.S. - UItasem.... o sa fiu de acord sa platesc aceasta taxa atunci cand o sa fie mai mult de o autostrada in tara. In conditiile in care Buc - Pitesti nu poate fi considerata autostrada iar Buc- Constanta arata ca un drum prin desert nu merita banii. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
In romania treaba o sa stea in felu urmator:
-1 euro/100 km de autostrada -rovinieta in continuare(ca doar mergi si pe drumuri europene,judetene,bla,bla,bla...nu doar pe autostrada) -accize in benzina din ce in ce mai mari -si o ne mai faca niste buCURii in curand....sotto ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hehehe...Pe Buc-Cta, nu o sa faca 1€/100km, adica 3€...O sa faca TAXA DE POD ! De ce credeti ca la Fetesti inca se mai lucreaza? Pai va zic eu..fac gheretele ptr. taxare. Deja sapa tuneluri sa ajunga omul la ghereta, etc...
Asa ca ce sa mai zic... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
VALKYR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 ![]() |
Nu stiu ce sa zic de plata ... aveti dreptate, prea multe taxe !!!
Pe mine ma derajaza altceva totusi : pe A2 , dupa fetesti , se construiesc taxatoare .... o aberatie totala. Vi de pe autostrada cu viteza , si opresti la coada ca sa platesti taxa ... asta e de-a dreptul enervant. As prefera sa platesc o rovigneta decat sa ma opreasca astia din drumul meu spre mare. |
--------------------
Renault
Megane IV
- 2016 1.5 dCi 110CP Renault Megane III - 2014 1.5 dCi 110CP
Renault Clio III - 2007 1.5 dCi 82CP |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mai mai ce aberatie !!! ce aberatie ? cu e pe majoritatea podurilor din tarile straine ? vezi Franta, vezi Italia, vezi Austria, vezi Portugalia, vezi USA ... etc. inainte sau dupa un pod mare se plateste ... e normal ... vrei sa nu stai la coada ... iti faci abonament si treci pe la casuta speciala fara sa opresti deloc ... e normalllll
P.S. oricum inca nu se stie nimic clar dar neuronii morrrr intr-o veselie ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
normal ar fi sa iti dea posibilitatea sa cumperi vignete (sau cum se numesc) la preturi mici pe anumite perioade. de ce sa platesti la km?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
normal este sa platesti autostrazile pe care statul le concesioneaza la firme private, si unde statul nu baga bani.
la autostrazile facute pe banii statului, adica pe banii nostri e normal sa nu fie taxe. (in romania e discutabil ce intelegem prin NORMAL, in rest totul functioneaza ca si in alte tari) nici in franta nu se platesc taxe pe toate autostrazile. sunt bucati destul de mari pe care nu se plateste nici o taxa. si evident sa nu vorbim si de reteaua de drumuri nationale la francezi care sunt mai mult decat excelente, unele dintre ele seamana f bine cu autostrazile, numai limita de viteza e mai mica(110) si mai trec prin localitati. nu ma mira ca la noi se plateste orice pentru ca populatia e total intelegatoare, se lasa prostita de alesii nostri, iar cei care sunt la carma n-au pic de bun-simt sau nu cunosc legile ...cred ca nici nu au auzit de principiile fiscalitatii...dar deh...alea sunt doar pe hartie, nu trebuie respectate si de ei. .. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
cmandrei |
![]()
|
Asa o sa fie si la noi mai mult ca sigur ... acum se vorbeste de o taxa ... care dupa parerea mea e normala ... dar vor fi si vignete gen abonamente pentru autostrada (100% ca o sa fie) ...{vor fi oameni care vor trece in fiecare zi de 2-3 ori pe o anumita zona si altii care trec de 4 ori pe an - e normal sa fie "abonamente" - in toate tarile in care am fost si am vazut casute de taxare cu 3 optiuni legale mari si late ca sa zic asa - bani cash, card sau "abonament"}
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:58 |