DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Beculete, Face ca bradul de Craciun

bogidan21
post 17 May 2007, 20:51
Post #1

Lipsa de inspiratie

Group: Members
From: Brasov Romania

Salut baieti..nu stiu daca am deschis topicul unde trebuia,asa ca daca nu rog moderatorii sa il mute unde trebuie
Acum ceva timp am bagat ceva bani in sistemul audio pe care il am...se aude super,bas-ul ma misca de pe scaunul din fata,in spate nu stiu ca nu am stat pana acum.
Problema e in felul urmator,din experienta mea stiam ca daca adaugi consumatori puternici pe masina trebuie schimbata bateria.Adica diferenta de consum sa fie echivalenta cu diferenta de putere de la noua baterie fata de cea veche.Asta am facut.Am pus una de 90 de amperi.Dar cand ascult ceva mai tare,Adica cam la trei sferturi din puterea head-unit-ului...imi face masina ca un pom de craciun...toate becurile isi pierd din luminozitate la fiecare bataie de bass....Ce sa-i fac??La muzica nu renunt ca sunt bolnav dupa muzica..Cand ma duc la paine am i-podul pe urechi...Vre-o solutie aveti pentru mine??
Am auzit ceva de un condensator...dar ce putere? Daca stie cineva si ce face acel condenstaor si ce beneficii ar aduce sistemului as ramane recunoscator.

Multumesc anticipat

--------------------
Dacia Logan preferance 2006 Noiembrie 19 - BXXRXI
Bleah
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aliuta2000
post 17 May 2007, 21:16
Post #2

Membru autentic

da
daca ai o singura statie de amplificare pt bass atunci va trebui sa iti cumperi un condensatro de 1 Farad (destul de mare ) de la o firma specializata. Acest condensator iti va atenua aceste caderi in ritmul bassului . daca ai mai multe statii de amplificare atunci iti pui mai multi astfel de condensatori. prfetul e de vreo 2.5 mil 3 mil lei vechi
bafta

--------------------
Renault -Megane 3 2014 - -
+
ady85btz
post 17 May 2007, 23:16
Post #3

Membru onorific

From: Bucuresti

Citeste posturile de aici sau pune intrebarea asta aici .poate ai mai multa bafta cu raspunsuri wink.gif

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 10:25
Forum Renault