powder coat, cum sa iti faci jantele negru mat ?
![]() ![]() ![]() |
powder coat, cum sa iti faci jantele negru mat ?
alexandru0411 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|||
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
jantele le poti vopsi cu vopsea mata, cu pistolul, cu spray sau powder coating, cum vrei tu. powder coating se face deobicei la vopsitoriile care vopsesc in camp electrostatic, ei folosesc vopsea pulbere care se aplica in camp electrostatic ci apoi se baga la cuptor la 200 grade C. te costa cam 12-14 lei per metru patrat.
bafta! |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
unde gasiti voi in romania culoare mata????in special negru mat...ma intereseaza pentru stalpul dintre usi...
This post has been edited by dandrei: 20 May 2007, 07:07 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
silviu_79 |
![]()
|
la spray se gaseste la magazinele unde au opsele la spray iar la cei cu electrostatica deasemenea.
|
--------------------
mazda
3
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dandrei @ 20 May 2007, 07:07) unde gasiti voi in romania culoare mata????in special negru mat...ma intereseaza pentru stalpul dintre usi... Nu ai deja stalpii facuti cu autocolant? De ce vrei cu vopsea? Nu prea se poate deoarece nu prea vine bine la granita dintre negru si rosul tau. La orice masina care are stalpi negrii din fabrica sunt facuti cu autocolant. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
silviu_79 |
![]()
|
da, majoritatea au stalpii cu autocolant sau au niste table aplicate dar initiatorul topicului era interesat de altceva, el voia sa-si vopseasca jantele in negru mat.
|
--------------------
mazda
3
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Sa stiti ca vopseaua la spray negru mat, nu este chiar mata. Sau nu am nimerit eu unul de calitate...
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
alexandru0411 |
![]()
|
@silviu_79
stii cumva vreo vopsitorie ? una care sa ma ajute sa fac ce ai spus tu mai sus ms de sfat raman dator This post has been edited by alexandru0411: 20 May 2007, 22:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
silviu_79 |
![]()
|
alexandru0411: eu stiu mai multe astfel de vopsitorii dar sunt la pitesti, acum nu stiu de unde esti tu.
|
--------------------
mazda
3
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Din cate am inteles, cei care au vopsit jantele la spray, au aplicat apoi un strat de lac (tot la spray) pentru protectie. Intrebarea mea este: daca dau cu lac dupa negru mat, mai ramane .....mat?
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
silviu_79 |
![]()
|
cauti lac mat
|
--------------------
mazda
3
|
|
alexandru0411 |
![]()
|
Salut. Am gasit ceva in bucuresti. Ma duc astazi. Intreb si va raspund diseara. Daca e ceva de calitate am sa va recomand locul. Alex
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu mi-am facut jantele cu spray negru mat, si sunt mai mate decat cauciucul
![]() Un prieten d-al meu si-a vopsit capota negru mat cu vopsea data la pistol, si a iesit foarte... mata. Ideea e ca merge si la pistol, nu numai cu pulbere. This post has been edited by ageana: 24 May 2007, 12:23 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
alexandru0411 |
![]()
|
da asta asa este
eu am fost astazi la vopsitoria aceea am intrebat ... mai bine la pistol sau cu electrostatica ? si ei au zis ELECTROSTATICA? de ce ? fiindca pe jante ... datorita uzurii la care sunt supuse nu va tine asa ca ... SPRAY ... NO WAY ![]() asta este parerea mea zilele astea le duc ... jantele ma refer ... promit ca pun poze pretul este 120 euro la curs BNR , TVA inclus |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2004
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai mai facut cu jantele?
Asteptam si noi poze dupa ce o sa le faci. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:26 |