Logan MCV Inchidere portbagaj fara curent baterie, Inbunatatire inchidere portbagaj MCV
![]() ![]() ![]() |
Logan MCV Inchidere portbagaj fara curent baterie, Inbunatatire inchidere portbagaj MCV
Booggy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 21 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bai....ce probleme aveti unii..
Da' inainte sa ramai fara curent, poti ramane fara cheie....atunci ce faci? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Booggy, are dreptate. Manual nu se poate incuia usa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
am si io 2 intrebari:
1. cine este Mr. Been? 2. de ce sa ramai fara curent? |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Booggy |
![]()
|
driverx
Cred ca nu ai MVC atunci te-ar deranja destul de rau problema. Eu am pus cazul general cand ramai fara curent. Dar ce zici daca se strica inchiderea cantralizata atunci ce faci. Sau pur si simplu se arde inchiderea de la usa portbagaj. Daca ramai fara cheie poti face alta sunt sigur ca sti , ce nu stim cu toti este de ce nu a prevazut Dacia - Renault un sistem de inchidere manual la aceasta use ? This post has been edited by Booggy: 22 May 2007, 11:06 |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza de pret!
Sau... este un sistem atit de fiabil incit nu era nevoi ede al doi-lea! Sau... de ce sa mai incui!? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate s-ar putea face prin interior ceva.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
dar daca ai geamuri electrice, si raman deschise, si ramai fara curent ce faci ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Este intradevar o problema faptul ca usile de la portbagaj nu pot fi incuiate/descuiate si altfel decat cu telecomanda.
As prefera ca portbagajul sa poata fi incuiat independent ca sa nu ma trezesc la semafor ca-mi umbla vreun aurolac prin portbagaj. Varianta cu inchiderea portbagajului prin inchiderea tuturor usilor mi se pare incomoda. This post has been edited by paul_p: 22 May 2007, 22:57 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Off-topic
Intereseaza pe cineva cum face incuietoarea de la usa mare sus la un emceveu cu 8000km ? Muzica cu care ne-a obisnuit Dacia ... ![]() PS. De sters .pdf This post has been edited by IRONICK: 22 May 2007, 23:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Booggy |
![]()
|
Acum doua luni am dat telefon la vocea clientului si am intrebat de aceasta problema , o voce foarte amabila feminina mi-a raspuns :
"comunicam problema la departamentul tehnic si va informam imediat" Un amic a trimis si un e-mail pe acasta tema si degeaba . Tacere totala din partea lor. Nici macar proverbul cat dai atata face nu mai e valabil in cazul Dacia-Renault . Eu ca sa am portbagajul inchis (situatia cu hoti de la semafor) inchid din butonul de pe consola centrala si apoi trag de butoane (sau cum le zice) in sus , asa am portbagajul inchis si usile deschise . |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
terente101 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 11 February 07 From: suceava ![]() |
si eu am LOGAN MCV si nu am probleme cu zgomotele facute de portierele portbagajului adik nu se aude nici un zgomot
Eu am ambiance la mine se descuie toate odata dar dupa ce descui portierele incui inapoi portbagajul si gata cu hotii |
--------------------
dacia
MCV ambiance
1.6 MPI
- SV-08-DIH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:18 |