o mica problema, cum se schimba
![]() ![]() ![]() |
o mica problema, cum se schimba
blade |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 06 From: galati ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- BR 05 BUT
|
|||
blade |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 06 From: galati ![]() |
sorry de greseala vroiam sa zic dacie dar de oboseala am gresit
![]() |
--------------------
dacia
break
- BR 05 BUT
|
|
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
mai bine il cureti decat sa iei altu nou . si apropo e usor sa schimbi un filtru de benzina vezi ca e paralel cu pompa de benzina langa joja de ulei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
flitrul de benzina la injectie este sub masina in spatele rezervorului. Este o chestie cilindrica prinsa cu un colier. Are cam 7-8cm lungime cu vre-o 4 cm diametru. Te bagi frumusel sub masina si undeva in dreptul puntii spate, lipit de fundul masinii langa rezervor, pe mijloc o sa-l gasesti. Iti iei frumos unul nou (~20RON Bosch) si-l schimbi !
Operatiunea nu dureaza mai mult de 15 min timp in care o sa iei niste tarana si niste benzina in ochi ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(blade @ 22 May 2007, 22:35) am o daice pe injectie din 2002 si vrreu sa-i schimb filtru de benzina si nu stiu unde e si cum se schimba. va rog care stie astept raspuns urca masina pe o rampa sau elevator si ai sa-l vezi langa rezervor.....are carcasa metalica...nu se curata....se ia altu nou ![]() This post has been edited by sobolan: 26 May 2007, 20:34 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
atentie insa ca daca il scoti risti sa iti curga toata benzina,si in schimb are doar o singura pozitie, are o sageata pe filtru cum trebuie oientat
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:19 |