Q7 second hand, va rog sa ma ajutati cu un sfat
![]() ![]() ![]() |
Q7 second hand, va rog sa ma ajutati cu un sfat
bebe_driver |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
nu am
nu am
- nu am
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Asa face toate
![]() Scuze, nu m-am putut abtine... Acuma serios o exista forum Audi? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Si tata a avut o problema asemenatoare la Rolls-ul Phantom dupa vreo luna. Si pe langa asta a mai avut si ceva greierasi in bord. Plus ca i s-a desirat mosorul de la frana de mana.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
ma...exista bucsa hidramata?eu am avut q7 dar nu am auzit de asa ceva...l-am dat pentru ca asa cum zicea si ageana...se desira mosorul de la frana de mana...si in plus...aveam niste greierasi in volan care sareau pe acolo si il faceau sa vibreze...odata mi-a sarit si eirbegu din cauza asta...l-am dat la teapa lu unu la teapa acum 1 saptamana jumate ieftin ca sa scap de ea ca ma faceau si loganurile 1.5 dci
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
bai da` rai mai sunteti.
problema este clar de la carburator |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() bucsa hidramata???? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
ageana |
![]()
|
Mi-a zis si mie vara-miu ca din cauza rotii dintate conice de la ansamblul directie cu ERQS duce la defectarea bucsei hidramate (ma rog, electro-hidraulice stiintific vorbind).
Supapa, vezi ca nu e bine sa dai tepe la oameni... Mai ales cu masini al caror erberg s-a dus, poate mor oamenii nevinovati ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Unde sunt glumele de alta data ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva sa fie de la warp drive!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
i-a cazut ralantiul in baia de ulei
|
--------------------
-
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(bebe_driver @ 23 May 2007, 11:42) Fratele meu a luat un Q7 la mana a doua si dupa o sapt de condus a inceput sa auda o mica bataie in fata. Sa nu fie puradelu` de la intersectie...iti cere scara ca sa spele geamul !!! ![]() Vezi ca bucsa aia "hidramata" are pica pe planetara si o bate din cand in cand ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Am patit si io asa la motocicleta mea"kavasile". E de la grupu conic
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
io cre' ca e de la cei 10 negrii mititei.
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Are si fratele meu un Q7 1:18 si tot la fel, are bucsa de la hidramata probleme, e boala veche la Q7, am auzit ca vor sa le cheme inapoi in fabrica la Buraggo la sa le schimbe.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
ageana |
![]()
|
Ei da, faceti misto de om...
Uite, o sa vorbesc eu cu un prieten d-al meu care e mecanic si poate imi spune care e problema. E specializat in warp-drive, ERQS, si WFDR variabil. Ai grija totusi, e posibil sa fie si de la traversa de la cutia cu werco. Din cate am auzit au rulmentii facuti de un colaborator din China, si, fiind prosti se duc. Si din cate stiu la rulmenti daca nu le dau cu vaselina carbonata cu teron se duc repede. Sau, e posibil sa fie de la cauciuc, care fiind air-free, avand tehnologia MILF, nu arata ca ar fi uzat, cand de fapt este. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Ba, nu mai radetzi de el..
Frate, vezi ca are probleme la axul cu came, capatul dinspre paralaxa... serios.. astia fac misto, dar e nasol... Sa aiba grija, sa nu mai ia viraje brusc... ca e rau... Bafta! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
![]() ![]() ![]() Off topic: ... Sa stiti ca v-am iertat ca din cauza voastra mi-am stropit monitorul cu apa (nu mai poate omul sa bea linistit o cana cu apa ca il umfla rasu' asa pe neasteptate... o fi de la internet....). |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu ceva probleme cu Q1, nu m-am incadrat prea bine in buget si nici planul nu l-am atins... Oricum pana la Q7 sper sa-mi revin, ceea ce-ti doresc si tie.
Oricum, fraier frate-tu ca si-a luat Q7 second. Ce naiba, mai facea economie la saorme, vindea cd-urile cu Adi si Vali, mai vindea niste adidoss in piata si isi lua maibah la mana a treia. Respekt! |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Iei o cheie de 39 cu 9 si desfaci piulita la autofoflengher.
Dupa aceea o sa vezi bilibistrochizorul.Ai grija ca la modelele mai vechi bilibistrochizorul este cubix cubax si s-ar putea sa sara pe tinesi sa pateze. Te apleci si cu o penseta apuci de lininbingirica si tragi cu putere(vezi sa nu se rupa ceva in tine). Daca nu poti sa tragi poti sa impingi,.dar trebuie sa te asezi pe burta. Spoor |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
La Fordul Shelby GT a lu' tata, (care e facut dupa schemele de la Q7 - serios) aia e problema: axul cu came, capatul dinspre paralaxa.... da' tata i-a pus o contra-piulita acolo, si nu mai bate... acu' canta!
asa ca vezi... serios.... This post has been edited by skija: 23 May 2007, 14:23 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
ageana |
![]()
|
Skija, vorbesti prostii: axul cu came la Q7 nici macar nu e in apropierea paralaxei. Cum sa iti explic, axul cu came vine perpendicular pe pipa comuna de convexie volumetrica... Deci lasa-ne cu paralaxa ca aia e in blocul motor, iar axul cu came e in baie...
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
skija |
![]()
|
da? inseamna ca relantiu' e langa paralaxa.. mereu le confnd... asta inseamna ca sigur nu i-a picat relantiu' in baie... in cel mai rau caz poate sa fie in vasul de expansiune....
am inteles.. 10x |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:44 |