Zgomot La Demaraj
![]() ![]() ![]() |
Zgomot La Demaraj
bias_mf |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN
|
|||
bias_mf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 September 04 From: Bucuresti ![]() |
dar chiar nu are nimeni nici macar o vaga idee?
|
--------------------
DSN
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ambreiaj sau planetare sau catalizator
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
|
-------------------- |
|
bias_mf |
![]()
|
multumesc mult
|
--------------------
DSN
|
|
bias_mf |
![]()
|
era scutul de la catalizator deformat si lovea in nu stiu ce...deci nu a fost nimica grav
|
--------------------
DSN
|
|
dandulos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 August 03 From: Bucuresti - Iancului ![]() |
o sa readuc in discutie acest subiect, la mine, fata de cartofii lui bias_mf
![]() |
-------------------- Zimbeste miine poate fi mai rau
|
|
dandulos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 25 August 03 From: Bucuresti - Iancului ![]() |
chiar nimeni, nu stie nimic, nimic, nu a patit nimeni asa ceva ???
|
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Verifica prinderea scutului sa nu ai ceva suruburi slabite, tampoane fixare motor, sau scutul sa nu fie deformat de la ceva lovituri.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dandulos @ 19 Aug 2005, 18:57) o sa readuc in discutie acest subiect, la mine, fata de cartofii lui bias_mf ![]() Si la mine e la fel si trebuie sa recunosc ca ma innebuneste chestia asta: am verificat scutul (am strans suruburile si l-am indreptat unde a cerut), am verificat planetarele care par ok, nu stiu sincer ce ar putea fi... si recunosc ca MA INNEBUESTE CHESTIA ASTA!!!! Na, ca v-am spus si voua!!! ![]() Totusi, daca cineva mai destept decat mine are vreo solutie... ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Parerea mea despre unele posibile cauze: cutie de viteze cu ulei lipsa, curea alternator slabita, disc ambreiaj uzat, fulii slabite sau descentrate, tobe cu site distruse sau catalizator cu fagurele spart (care zdrangane), esapamentul atinge undeva in caroserie, planetara uzata la articulatia dinspre cutie, planetara nestransa, cadrul GMP nestrans, etc. etc.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valioglu @ 21 Aug 2005, 23:04) Parerea mea despre unele posibile cauze: cutie de viteze cu ulei lipsa, curea alternator slabita, disc ambreiaj uzat, fulii slabite sau descentrate, tobe cu site distruse sau catalizator cu fagurele spart (care zdrangane), esapamentul atinge undeva in caroserie, planetara uzata la articulatia dinspre cutie, planetara nestransa, cadrul GMP nestrans, etc. etc. Pai, sa o luam metodic: cutie de viteze cu ulei lipsa - la mine unul nu e cazul, am verificat si e ok curea alternator slabita - de asemeni e bine (schimbata acu 3000 Km in service) disc ambreiaj - ... ![]() fulii slabite - descentrate = pai tocmai am schimbat cureaua de distributie si au umblat aia cam pe la toate - nu stiu daca nu or fi descentrate, dar... nu cred, ca de strans le-au strans. tobe si catalizator - te asigur ca sunt in stare relativ buna. Adica fac si ele ceva zgomot, dar zgomotul de care ma plang eu nu este de la ele. esapamentul - nu atinge in caroserie planetare - cum am zis, a tras nea Mielu in service de ele si a decretat ca "e bune dom'le" GMP - n-as prea crede ca zgomotul a aparut de vreo 20K Km, ori la motor nu a umblat nimeni - ma refer la bucsi si alte alea. Oricum, astept sugestii in continuare cu multumirile de rigoare!!! |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Atunci mai sunt vestile superproaste (sper sa nu fie cazul).
Avand in vedere ca singurele elemente care transmit miscarea la roata sunt cele ale cutiei de viteze (planetarele fiind ok), este foarte probabila o uzura pronuntata a: diferentialului - cu rulmenti uzati sau sparti, sateliti uzati excesiv, coroana transmisiei principale uzata, cu dinti ciobiti, sau cu joc excesiv, joc anormal intre dintii pinioanelor de pe arborii primar si secundar, rulmenti care se invart in carcase, sau a unor elemente care asigura ungerea celorlalte componente (deflectoare rulmenti, canale ungere). Evident ca ar mai putea fi si alte cauze, unele poate chiar banale (rulment fata uzat sau cu joc), diverse componente ale GMP care ating in caroserie la solicitarea excesiva care este acceleratia puternica in treapta a I-a (care provoaca o basculare importanta a ansamblului)... Na ca nu mai stiu. Oricum, daca ii dai de cap posteaza si tu ce a fost ca m-ai facut curios din cale afara. This post has been edited by valioglu: 22 Aug 2005, 22:08 |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
dandulos |
![]()
|
baieti, gata, la mine a fost scutul f.f.indoit, si acum suna ca in vremurile bune
slava domnului ca nu a fost altceva ![]() |
|
|
AVT |
![]()
|
@Valioglu = nu stiu ce sa zic, dar ma rog cat pot eu de fierbinte sa nu fie din cutie
![]() Cum ii dau de cap bag un mesaj sa spun la toata lumea!!! Inca mai caut si daca cineva, din intamplare, s-a lovit de aceasta problema si a rezolvat-o cumva, sa-mi zica si mie ca dau o bere!!! ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
aceasi problema o am si eu!!!!
cum verific daca catalizatorul este intreg?? ulei din cutie cum il verific??/ pe la aerisitor??/ cand am schimbat toba intermediara am folosit la imbinare pasta 2+2 rosie pentru temperaturi inalte!! e buna aceasta?? mentionez ca toba nu atinge de caroserie!!! ce sunt ale tripode si unde se afla ele?? |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
LaurD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 11 June 05 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN
- AG
|
|
s0rinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 October 12 ![]() |
Salut, zgomotul (un fel de vibratie "deasa" amestecat cu un uruit) care aparea la mine cand plecam mai brusc de pe loc in treapta 1(cat sa nu patineze roata) era produs de capul surubului de la bieleta antibalans care lovea in latura ingusta a scutuluii.
Rezolvare: am indoit scutul (pe masina) incat capul de la surub sa intre pe sub scut In momentul balansului si sa nu se mai opreasca in scut. |
--------------------
Daci
Solenza
2003
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Știi că pe topicul ăsta nu s-a mai postat din 2005, nu?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Niciodata nu este prea tarziu...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:05 |