Pietricele prinse in profilul anvelopei...
![]() ![]() ![]() |
Pietricele prinse in profilul anvelopei...
hondaneagra |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 5 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt foarte curios daca acel tacanit se simtea si la volan.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
He he mosule, asta o fac in fiecare primavara si toamna ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Luati-va cauciucuri tocite si scapati de probleme!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa face toate ... astea Continental EcoContact 3 din cauza profilului. O a doua confirmare o am de la tata.
Le am de o saptamana si deja m-au innebunit la cap. Intra pietre in ele ca la balamuc. Cu Kormoranele pe care le-am avut inainte nu tin minte sa fi prins vreo piatra asa, nici cu Sava Eskimo de iarna. Astea Continental au santurile alea pe mijloc destul de mari si intra pietre mari care nu sar cu una cu doua. Asta e viata. Dar, desi ma enerveaza, de cand le-am pus pe masina parca s-a schimbat cu totul. E alta masina. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Slick-uri mere?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si la mine se pun pietrele in draci...
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ma oameni buni, nu vi se pare ca " a scoate pietrele din roti" suna totusi putin aiurea?
ridicati geamul si gata, nu se mai aud! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cine crezi ca le mai scoate? Asa un pic la inceput pentru sport ...
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
hondaneagra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 5 March 07 ![]() |
DA, aveam vibratii in volan
DA vibra cam toata masina! sa-l vad eu pe ala care nu le scoate si lasa sa ii vibreze asa masina! ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cam ciudat ca de la cateva pietricele in cauciucuri sa vibreze masina...pietricele am si acum in cauciucuri, dar in afara de zgomot...nimic altceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu patesc la fel in special la roata stanga spate
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
sunt sigur ca daca continentalele erau montate pe o alta masina nu mai aveai nicio problema
![]() cand am citit titlul topicului, mai ales ca e postat la diverse logan, ma gandeam ... ce naiba mah, are pietre in anvelope????? iar problema cu noroiul de pe interiorul jantelor se rezolva simplu prin spalarea lor odata cu trecerea de la anvelopele de iarna la cele de vara. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:25 |