Antivirusi, parerea voastra
![]() ![]() ![]() |
Antivirusi, parerea voastra
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
BITDEFENDER de ce nu apare? Eu p'ala l-as fi votat, dupa el kașperschi
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Active virus shield
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Nod32. Inca nu am avut probleme cu el si isi face up-date-ul foarte des. Am avut bitdefender care era ok, pana cand colegii de camera au intrat pe niste site-uri
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eTrust e folosit de cele mai mari corporatii. Personal zic ca e foarte bun.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu folosesc AVG free. La cate resurse ocupa shield-ul e ideal (adica nu se simte ca monitorizeaza sistemul). Mi-a cam scapat el cativa virusi, desi erau aparuti de ceva vreme, insa e mai hardcore asa
![]() P.S. Ma duc sa vad ce stie Active Virus Shield |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Avast free mai foloseam cand aveam retea de cartier, ca firewall-ul nu depista toate atacurile, acum nu mai folosesc nici un antivirus ca-s pe UPC. Scanez regulat cu ad-aware, si cam atat.
Pana la urma antivirusul e doar pentru atacuri (din retea). Pentru un utilizator(de internet) cat de cat mai luminat, antivirusul e inutil. Depinde si pe unde se navigheaza ![]() This post has been edited by argon: 26 May 2007, 10:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
BitDefender folosesc de vreo 2 ani, versiunea mai slim (antivirus si antispyware). Versiunea 10 am cumparat-o acum 2-3 luni, 2 ani la pret de unul
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Votat Kaspersky (Internet Security 6.0.1), sunt multumit de el, pret 35 ron (licenta pe 1 an)
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
alex |
![]()
|
@argon, ce zici tu ca e bun pentru atacurile din retea se numeste firewall.
Ca acum exista solutii integrate firewall + antivirus e adevarat. ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil topic-ul se refera la versiunea desktop, de windows. Eu folosesc versiunea de mailserver, linux
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da..aveam un firewall, de fapt mai multe(nu simultan), si ce vedea unul nu vedea alalalt si invers, si trebuia si un antivirus. Ca exista solutii intregrate stiu, dar unul bun costa, cele free au unele lipsuri
![]() Din fericire la furnizorul actual, lipsesc cu desavarsire atacurile, si de luni de zile nu am antivirus, si calculatorul merge cum trebuie. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alex |
![]()
|
Pe server avem Clam AntiVirus. Nu ca ne-ar trebui
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
dandrei |
![]()
|
firewall-ul mi se pare o porcarie...si una mare care mananca mult ram ...parerea mea ...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am ce vota, de un an si ceva, fara antivirus si fara virusi (mai mult ca sigur)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Antivirusul e bun doar pentru oamenii afoni rau la calculatoare, sau inca o categorie, care imi este greu sa o inteleg.....magnetii de virusi. Fac ce fac ca pot sa aiba fraierwalle, antivirusi, antidracu, numa' anti prost nu au si tot au virusi.
Si multi se aleg cu tampenii nu neaparat din lipsa de cunostinte de calculatoare ci pentru ca is naivi, creduli si clikaie pe orice, including mailuri de la preteni, cunostinte cu tot felul de poante, povesti, link-uri, slaidshoruri si alte tampenii idioate de entertain bored workers. In rest e un cenzurat mancator de resurse. Useless din punctul meu de vedere. N-am antivirus de peste 10 ani, da' nici probleme cu virusii nu am avut. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.106 Joined: 11 February 04 ![]() |
Norton protection center licentiat pe desktop, care are RAM mult si putere mare si NOD32 pe laptop care e mai slabut ca performante.
Nu am avut probleme cu virusii in ultimii 5 ani. Pe vremuri, cand se anunta ca e un atac masiv pe platforma Wiindoze, pana se gasea rezolvarea foloseam la navigatie Linux Red Hat. Dealtfel si acuma, cand vreau exclusiv navigatie, mailuri, etc, raman pe linux. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Hm, eu am avut probleme cu Saburex, si am trecut de la Avast la AVS.
Nu navighez aiurea, nu iau executabile, totusi m-am trezit cu el. |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
cristi.c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 29 April 07 From: Tulcea ![]() |
AVG - fara sa am probleme deosebite dar nici nu execut orice fisier ... iar pentru orice eventualitate F-prot.
Referitor la sisteme neprotejate de antivirusi am cel putin un exemplu tare nefericit ... asa ca fiecare o face pe pielea lui (sau pe datele lui)... ![]() This post has been edited by cristi.c: 28 May 2007, 10:01 |
--------------------
Dacia
Logan 2 1.5 dci
Prestige 2016
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Momentan AntivirGuard (cel gratuit) de la Avira. Oricum nu am mai avut virusi de foarte mult timp si as putea sa stau si fara el.
Firewall-ul in schimb e indispensabil. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
DE jumate de an zone alarm cu nod32 , nici o problema merge perfect .
Eu intru pe tot felul de situri idioate cu cracuri vrajeli pline de virusi si ma salvat mereu This post has been edited by C@talin: 28 May 2007, 11:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
AVG Free + ZoneAlarm + si mai nou firewall-ul de pe router (Trendnet)
Din cand in cand mai scanez cu Ad-Aware |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Avira si aici (am Ubuntu Feisty si XP) plus un router DLink setat restrictiv. N-am avut probleme.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Free-AV de la Avira (plus Sygate Personal Firewall).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am votat NOD32. Dar nici BitDefender nu e rau. Numai ca la acesta din urma ar trebui activata setarea de password protection (mi s-a intamplat o data ca o rama sa imi inchida BitDefender-ul...NOD32 l-a blocat cu succes).
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
desi folosesc rar antivirus cel folosit e bineinteles kaspersky
![]() - celor ce folosesc BitDefender le-as recomanda sa mai scaneze din cind in cind si cu altceva, sa n-aiba surprize nedorite. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Bitdefender Internet Security 9 din 2005 si din 12.2006 Bitdefender Internet Security 10 . Am folosit atat Nod 32 cat si Avast home edition ( free) .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Kaspersky de 2 ani de zile setat sa nu ma alerteze in nici un fel si sa faca scan si update regulat, nu mai stiu ce-i ala virus. Nu ma intereseaza pe unde intru pe net (cand caut vreun crack), stiu ca antivirusul isi face datoria.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dandrei |
![]()
|
am si eu kaspersky ...si ma tot enerveaza ca ma pune sa scanez pc-ul...stau de vreo 3 ore la 11%
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce v-o placea asa mult la NOD32? De fiecare data cand am avut virusi, NODul nu schita nimic. Trebuia sa instalez Nortonu sau orice altceva pt a-l gasi. Pana la urma l-am dat jos de tot si am ramas la Norton care mi se pare foarte "vigilent" si nici nu-mi incetineste sistemul
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 12:22 |