Logan VAN spre Germania ..
![]() ![]() ![]() |
Logan VAN spre Germania ..
lixy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
citroen
c1
2006
- cw-oo-400
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dealeri Dacia in Oradea:
1. Auto Bara & Co SRL * Punct de vânzare vehicule noi Oradea ªos. Borºului km 3 (0259) 268019 2. Auto Bara & Co SRL * Punct de vânzare vehicule noi Oradea Str. Vasile Alecsandri nr.1 (0259) 435077 Impresii despre VAN poti citi aici . Numai bine |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Insista la dealer sa-ti faca RCA-ul pe o perioada mica, majoritatea o sa vrea sa-ti bage pe gat 6 luni. Insista pe o luna sau chiar mai putin, daca se poate. Vezi sa-ti dea si cartea verde (gratuit).
Inainte de a iesi din oras (Oradea), va trebui sa-ti cumperi si rovigneta, asta se poate sigur pe cateva zile. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Daca ai numere rosii, parca nu mai era necesara rovinieta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
lixy |
![]()
|
multumesc pentru ajutor la toti !
o sa viu cu numere rosii germane, nu cred cä imi trebuie RCA. Am asigurare cu numere rosii nemtesti! De inregistrat definitiv inreg. masina deabia ajuns in RFG. dar imi trebuie un act care se cheama COC ("Certificate of Conformity") de la dealeru in Romania pentru inmatriculare in GE. Se primeste asa ceva dacä se cumpära o masinä acolo?.... eu exportez o Dacie din RO. in GE. tot o tara EU, asa ca nu e vama, sau alt ceva ??!! Cum este in Romania, se mai negociaza la dealeri pretul ala calculat pe pagina Dacia Ro. mai ales ca vreau sa platesc cash !? Multumesc, si drum bun cu Dacia/Logan ![]() PS. nu prea gasesc pareri despre Logan VAN pe forum, se vad circulind pe sträzi in RO ?? This post has been edited by lixy: 26 May 2007, 22:02 |
--------------------
citroen
c1
2006
- cw-oo-400
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Da, sunt deja pe strazi. Teoretic mai poti obtine mici reduceri, sau chestii promotionale, daca o iei de pe stoc si platesti si cash.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca obtii suporti pentru numere grastis sa fi fericit.Eu am platit.o cash si mi-au luat si 10 lei si pe suporti
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
lixy |
![]()
|
AHA !
In Germania trebuie sa te intrebe daca au voie sa puna suport cu firma lor! .... ar mai si plati ei, ca doar faci reclama pentru ei ![]() Sampanie ?! de "ZAREA" imi mai aduc aminte, n-a fost rea ![]() o sa iau legatura cu Oradea, sper ca ma descurc .......................... Noapte Buna Felix |
--------------------
citroen
c1
2006
- cw-oo-400
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Da la voi in RFG
![]() |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
probabil iese mai ieftin aici, ca sa nu zic ca in europa de vest inca nu se vinde vanul, am inteles ca abia prin toamna-iarna se va vinde.
Pentru initiatorul topicului: vezi daca vei primi si garantie in germania daca iei masina de aici |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE ...deci merge repede livrarea... Asa de repede, incat cei care comanda acum un MCV au toate sansele sa il primeasca in octombrie-noiembrie ![]() Daca colegul @lixy nu e interesat prea mult de dotare, probabil ii iese mai ieftin sa il cumpere din Romania. De exemplu la limuzina dotare de baza pretul e in Romania 6400 (parca, nu?), iar aici pleaca de la 7200. Insa comparatia directa nu spune prea mult din cauza diferentelor de dotare, in favoarea modelului comercializat in Germania. Repet insa, pentru cine e interesat sa ia o masina de carat minimal dotata dar IEFTINA la maximum probabil merita sa o cumpere din Romania. |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
lixy |
![]()
|
@aphophis, @Vio
Da in Germania / tot westul se vinde NUMAI din Decembrie (!? parcä si cu um motor diesel mai puternic!) Dar niste dealeri-west deja au importat si incearcä sä le vindä pe net cu vreo 4 mii de Euro mai scumpe decit iasä cu config. de pe pagina Dacia ro. ... cu exact aceleasi dotäri ![]() Cer chiar si mai mult de 4 mii ........ färä sä scrie mult cä modelul ästa nu are 4 airbaguri, ABS, servo, geamuri electrice, ..... Smecheri ![]() Pentru VAN-ul Pack:"CONFORT" dotat "FULL" cer peste 15 mii € PLUS Transport, PLUS..., Plus... Pentru mine e mult mai ieftin sä o iau in RO, mai ales färä TVA !!! ....si poate mai dä si o sticlä de sampanie ![]() ? OFFERTE din ORADEA ? P:S: @aphophis apropo garantie, este LEGE cä vehicule vindute in UE sä aibe garantie in TOATÄ UE, chiar toatä Europa ............. sper cä va merge OK. Despre asta o sä mä mai informez! This post has been edited by lixy: 28 May 2007, 12:19 |
--------------------
citroen
c1
2006
- cw-oo-400
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Da, si eu stau in Germania si la mine in oras sunt chiar mai mult de doua MCV-uri parcate, dar nu fiindca merge asa de fantastic de repede livrarea, ci fiindca proprietarii le-au comandat devreme, adica prin martie, cand a fost lansata masina aici
![]() This post has been edited by Vio: 29 May 2007, 10:05 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:32 |