Culori Logan
![]() ![]() ![]() |
Culori Logan
maxx |
![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut un Logan alb, si mi se pare ca merge excelent.
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cameleonul mi se pare cea mai misto. E drept ca e si una din cele mai pretentioase...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Alice |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 17 September 04 From: Bucharest,RO ![]() |
Care merge cel mai bine - nu ma pot pronunta. Mie imi place f. mult Cameleon.
|
-------------------- I work for bandwidth.
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si mie imi place tot cameleon. Pi buni.
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Cea mai frumoasa culoare mi se pare Rosu toreador si Albastru azur. Cea mai practica si usor de intretinut este Alb artika, care cred ca este si cea mai ieftina vopsea.
This post has been edited by BAC: 4 Oct 2004, 14:45 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Se muta la chestionare
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Rosu toreador - nu degeaba e folosita in toate reclamele Dacia. Imi place si cum arata azur. Cred ca ar merge foarte bine si albastru marin - dar am inteles ca nu se produc dacii in culoarea asta deocamdata!?? (oricum eu nu am vazut nici una).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta e la 3 bucati mai jos. A fost mutatde la sectiunea LGN si nu mai apare in titlu.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5893&st=30 hai mai fratilor ca ne repetam si e pacat |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 11:39 |