Albastru Egee & Bej Toundra, in curand indisponibile
![]() ![]() ![]() |
Albastru Egee & Bej Toundra, in curand indisponibile
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nuantele se tot schimba, dar ...calitatea vopselei??
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.608 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vezi ca ai uitat de Alb Blanc Glacier ....
This post has been edited by IRONICK: 29 May 2007, 14:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Albastru egee nu inteleg de ce.l schimba pentru ca mergea foarte bine,in schimb bej tundra era o mizerie
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Au scos gri perla....best mistake. Este culoarea care merge cel mai bine (parerea mea, dar NU numai a mea, in multe pliante and shit tot pe gri perla era prezentat). Merita pastrata chiar daca se adauga si altele noi (ceea ce in sine e un lucru bun). Dar Dacia joaca ping pong cu culorile......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mie de exemplu nu imi place deloc gri perla. Sunt multe gusturi pe planeta asta ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Evident. Dar a stat tare bine pe masina asta. Mie imi place foarte mult si rosu toreador dar dupa mine are un mare dezavantaj la cum arata botul la versiunile superioare (cu chestiile alea nichelate la radiator). Efectiv ceva nu pusca la ochi cand vad. La gri perla nu apare efectul ala.
Si verde cameleon fain a fost. Asta l-as fi luat daca nu l-ar fi scos cu cateva zile inainte de a comanda masina..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu neapărat pentru că așa am, dar și eu sunt un fan, să zicem înrăit, al lui gri perlă. Părerea mea, este cea mai reușită culoare dintre toate culorile colecției Logan. Este impecabilă când e mașina curată, și este cea mai rezistentă culoare la praful și mizeria care ne inconjoară.
Era parcă și un sondaj pe aici și gri perlă era în topul preferințelor la un moment dat. "La cererea publicului" nu vrea Dacia să introducă din nou această culoare? On topic: păcat că scot albastru egee, mai bine ar scoate mizeria aia de albastru marin. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Gri perla era tare frumos, si albastru egee si rosu toreador.
Bej tundra mi se pare urat rau, la fel si albastru marin. Din noua colectie imi place albastru mineral. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
IRONICK |
![]()
|
Albastru mineral cred ca da cel mai bine pe masina. Culorile deschise ii scot in evidenta formele de frigider.
This post has been edited by IRONICK: 30 May 2007, 10:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alexxxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 24 January 06 ![]() |
Am vazut "noul" Rouge de feu si e ceva mai deschis decat Rosul Toreador de pana acum. Deci nu-s aceeasi culoare. Personal, cred ca e mai frumos Toreadorul.
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 1,5 dCi / Scenic RX4
2006/2001
- B53NOP/B44CCX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai si cine a zis ca sunt aceleasi culori ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
din noua colectie si eu zic ca mineralu da cel mai bine,iar din vechea perla
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
-bejul era chiar execrabil
-iar albastru mai putea sa fie lasat ca mergea foarte bine atat la vanzare cat si estetic -am vazut ca va certati care culoare este mai frumoasa pe Logan si vreau sa va spun ca dupa un sondaj facut de un institul de sondare cea mai frumoasa culoare pe Logan este GRI PLATINE ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
ady85btz |
![]()
|
cea mai frumoasa culoare e aia pe care fiecare o avem la masina pana la urma
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
driverx |
![]()
|
Nu neaparat. Pentru mine cameleonul ar fi fost cea mai faina, da' Dacia a avut grija ca sa nu imi pot alege culoarea cea mai faina....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Agree, driverx, io am avut albastru marin si mi-a displacut de cand am luat masina si pana cand am dat-o. Fiind constrans de lovele, celelalte culori nemetalizate mi se pareau insa si mai nasoale.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
ok
ne-am inteles si cred ca putem inchide topicul cea mai frumoasa culoare e GRI PLATINE ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din partea mea, poa sa fie si roz, numai sa nu se ia vopseaua. Asta m-a deranjat!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Oricum, nu are rost sa ne ciondanim care e cea mai faina culoare. Cum s-a mai spus si mai sus, sunt prea multe gusturi. Eu altceva incercasem ieri sa scot in evidenta, dar lumea nu stiu daca s-a prins. Nu conteaza ce ii place lui X sau Y sau mie, dar totusi din culorile vechi gri perla dadea cel mai bine pe Logan. Repet, nu e optiunea mea personala, se pare ca si cei de la Reno au ales ca in multe campanii golanu sa apara asa imbracat.
Deci ce culori mai raman din vechile serii? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am albastru egee.
![]() Dezavantaje majore ale acestei nuante: se vede imediat mizeria (foarte repede dupa spalare) si se vad toate zgarieturile cat de mici ar fi...oricum, pacat ca scot nuanta, dadea destul de bine pe masina ![]() This post has been edited by Kojak: 30 May 2007, 18:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
smekeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 May 07 ![]() |
sper sa nu scoata albastru egee. si eu am la logan albastru egee si arata foarte tare.daca scot albastrul egee.................vai de ei
![]() |
--------------------
dacia
logan
prestige
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io am verde cameleon frumoasa culoare adica imi place mie si nu numai da f. greu de intretinut o spal si in 5 minute se vede deja prafu si micile zgariaturi sar in ochi imediat acuma ca a venit vara o duc la un polish is curios cum o sa arate dupa.
![]() Dintre culorile noi albastru mineral , gri platine si gri comate dau foarte bine parerea mea ca gri platine da mai bine ca vechiul gri perla. This post has been edited by sebi4fc: 30 May 2007, 22:59 |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(Adrian78 @ 30 May 2007, 10:44) Nu scot albastrul marin deoarece este culoare nemetalizata si din cate stiu eu sunt vreo 3 culori nemetalizate albastru marin, alb si galben sport daca scot si albastrul marin atunci cei care vor nemetalizata ce fac? |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ma stresat in bip a mea atata gri metalizat . B.U.G Mafia - 40KMh
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() cea mai infecta culoare posibila: verde ficus !!! ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Gri Perla all the way
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
@nicu022003
ai uitat de culoarea rosu passion, sunt 4 nemetalizate. la prestige mi-am dorit f mult albastru egee,dar,evident, nu am putut alege asta. Berlina deja o vopsisem albastru egee si dadea super bine. Constrans de noile variante, am ales albastru mineral,care mi se pare cea mai reusita din toate noile variante. Pe locul 2 cred ca ar fi fost (pt mine) gri comete, daca tot nu au culoarea neagra. This post has been edited by skywalker: 31 May 2007, 05:42 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Kojak @ 30 May 2007, 16:20) Eu am albastru egee. ![]() Dezavantaje majore ale acestei nuante: se vede imediat mizeria (foarte repede dupa spalare) si se vad toate zgarieturile cat de mici ar fi...oricum, pacat ca scot nuanta, dadea destul de bine pe masina ![]() Subscriu la chestia cu mizeria si zgarieturile,din pacate exista aceeasi problema ptr toate nuantele,vopseaua de kko folosita ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:38 |