taxa de prima inmatriculare DACIA LOGAN
![]() ![]() ![]() |
taxa de prima inmatriculare DACIA LOGAN
romeodr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|||
74r12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
168 eur, din cate stiu eu
|
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|
altieri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 12 February 07 ![]() |
Taxa am platit-o eu saptamana trecuta, Logan Prestige - 647 RON, incredibil dar adevarat !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige Logan Prestige 1.6 16Volti :)
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
si eu tebuie sa platestc aceasta taxa .
168 euro= ~550ron de ce 647 ron ??? ![]() ![]() ![]() ![]() asteptam una mai mica........ ![]() |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Iti explic eu alinuta2000 de ce 168 de Euro = 647 Ron. Pentru ca in Romania STATUL este HOTUL nr.1
Astfel, aceasta taxa este intr-adevar de 168 de Euro. Statul insa iti transforma acesti Euro in lei la cursul din octombrie anul trecut si nu la cursul la zi (vezi modalitatea de calcul a acestei taxe la www.mfinante.ro) Probabil ca era cursul mai mare pe atunci... Daca Dacia ar fi facut chestia asta mama mama ce scandal iesea... Statul insa are voie domnilor... Numai bine, Alex This post has been edited by salex: 29 May 2007, 15:00 |
-------------------- |
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
NASPA!!!!!
|
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu stiti nimic de grila cu calculul taxei, trimisa de guvern luni 28 mai celor de la CE?
|
--------------------
/
/
/
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
aliuta2000,vezi ca taxa difera in functie de capacitatea motorului,asa ca daca tu ai 1.4 vei plati 160 eu. iar pt. 1.6 183 eu.De aici provine diferenta.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 29 May 2007, 19:44) Noua formula de calcul a taxei de prima inmatriculare transmisa de autoritatile romane Comisiei Europene prevede niveluri de pana la trei ori mai mici pentru unele masini vechi, dar mai mari la cele noi. Au fost introduse noi prevederi pentru masinile cu vechimi mai mici de un an, deoarece formula actuala nu face asemenea diferentieri. A fost definita sfera de aplicare a taxei, fiind mentionate vehiculele scutite. De asemenea, s-a simplificat modalitatea de calcul, prin eliminarea coeficientului de corelare. Modificarile legislative ar urma sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2008, pana atunci aplicandu-se actualele niveluri ale taxelor. Sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=307175 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Uite aici un calculator pentru acesta taxa, pe site-ul ministerului finantelor.
http://www.mfinante.ro/taxa_auto.html Tot in acest formular, mai jos este data si gaselnita gen Nutu Camataru citez: *Valoarea in lei a taxei speciale pentru autoturisme/autovehicule,se determina prin transformarea sumei exprimate in euro la cursul de schimb valutar comunicat de BNR pentru prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent. Adica cand Euro era 35300 stimati contribuabili. Numai bine, Alex This post has been edited by salex: 30 May 2007, 08:29 |
-------------------- |
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
e superba prostia cu privire la cursul euro din anu 1900 toamna....cum draq se poate asa ceva?......sunt in 2007 deci ar trebui sa platesc la cursul de acum de 32700 lei un euro.....
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
Hupa tupa sunt n taxe asa ca tinete bine le luam la rind:
- cind iei teapa ( masina) 1mil numere 3.5 mil asigurare un an- - la acr ca,, scrie foaia aia dai0.2-0.3mil- - la primarie taxa inmatriculare 0.5 mil-la bcr 0.3 nil tot taxa de inmatricularte-la rar 0.2 mil puni folia,la politie mai dai 0.45 pt numar sau 0.8 pt preferential si ciuciu mai iei 450k lei pe nr provizoriu- si basca iti vine si impozitul acasa de la primarie ca esti posesor di logan si mai dai si 0.7-0.75 bobineta pe un an si cu asta ai scapat lefter si fericit la sosea drum bun daca mai ai chef. Ups am uitat-o pi cea mare 6.47 mil...... |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:06 |