lovit in aripa... :P
![]() ![]() ![]() |
lovit in aripa... :P
Rebox |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|||
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Nu prea ai ce sa ii faci decat cu chit laso asa,si eu la renault dupa 2 sapt am primit o minge in usa si tot asa o galma sa mor dar ,asta este masina strazii,daca o repari o sa iti vopseasca toata aripa spate .
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
am un coleg care, in urma catorva accidente in decursul anilor si-a vopsit ba o aripa, ba o usa, ba plafonul, ba porbagajul ... acum se gandeste serios s-o vopseasca integral, ca vopseaua a imbatrinit diferit (desi a dat nuanta masinii, facuta pe calculator de fiecare data) si are o masina bălțată
|
--------------------
-
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Rebox, corecteaza si tu semnatura, sau adauga si Loganu'
![]() This post has been edited by Amedeus: 30 May 2007, 21:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Si eu tin sa-i multumesc pe aceasta cale dobitocului care si-a trantit usa culoarea verde de padure pe o aripa de la masina mea, era cred ca singura aripa neatinsa inca...
Mai doresc sa adresez multumiri si altui cretin din parcarea de la serviciu care mi-a zgariat si indoit numarul din fata lasand ca dovada si putin din vopseaua rosie a masinii sale... Iar pt initiatorul topicului: las-o dom'le asa si nu te mai gandi, ca in jungla asta in care traim noi o sa fie toata zgariata dupa cateva luni... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Apropos de lovituri si indoituri de-astea (am si eu una pe capota), ce ziceti de chestia asta: http://www.autof1.ro/index/VIDEO__CUM_SA_S..._LOVITURIL.html
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Rebox |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 From: Bucuresti ![]() |
referitor la problema mea, ideea e ca nu e zgariata ci numai putin infundata. daca nu a auzit nimeni sau n-a facut treaba cu "ventuza" o spun si eu din auzite, ma gandeam ca o bara indoita in forma de L cu o anumita lungime, tesita si aplatizata la capatul cu pricina, pusa sa faca parghie pe roata din spate cred ca ar rezolva problema. ideea e ca n-are cine sa-mi confectioneze "scula". alte idei?
si referitor la soare, cum e mai bine? This post has been edited by Rebox: 31 May 2007, 19:59 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca te consoleaza cu ceva, am si eu tot asa o lovitura de usa. Nu cred ca merge cu ventuza decat pe suprafete mari si nu pe nervuri.
Singura solutie pe care o vad eu e chit local si vopsit tot local si apoi polishat pana ajunge la aceeasi nuanta ca restul aripii. Eu m-a resemnat cu ideea de a mai avea o masina perfecta, caci e clar ca nu se poate la civilizatia din Romania. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Rebox |
![]()
|
QUOTE(nickey @ 1 Jun 2007, 16:27) Eu m-a resemnat cu ideea de a mai avea o masina perfecta, caci e clar ca nu se poate la civilizatia din Romania. adevarat graiesti !!! si cu soarele cum ramane? mai bine s-o las in soare si mai in siguranta sau la umbra si cu pericolul de a fi zgariata si a se juca fotbal pe ea? afecteaza soarele vopseaua? |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sfatul meu e sa o lasi in soare si sa pui un parasolar pe bord. Daca se mai decoloreaza vopseaua asta e, macar se decoloreaza uniform si nu e deranjant cand o privesti si are alta nuanta culoare. Pe cand daca ai zgarieturi sau tabla indoita, mai mult ii strica aspectul. Stiu ca ai muncit din greu pentru ea si tii foarte mult la ea, asa am facut si eu, dar gandeste-te ca nu o tii toata viata, in timp o mai schimbi, poate se ivesc alte posibilitati, garaj, cine stie...
Sper ca te-am ajutat cu ceva cu ce am spus mai sus. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Rebox |
![]()
|
multumesc pt. sfat. asa e, am tras mult ca s-o iau si eu tin si la lucruri, asa ca am fost foarte mahnit cand am gasit-o lovita. si mai ales ca n-am lovit-o eu, ci un bolovan care nu se uita cand deschide usa...
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:34 |