Sofer tupeist vs Politia Romana, Prea tare ! ! !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sofer tupeist vs Politia Romana, Prea tare ! ! !
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
A mai fost.
Mie mi se pare a fi un alt sofer idiot cel care-l injura pe politist. Cu ce era de vina politistul ca e nu are el placute de inmatriculare ?! Eu de fiecare data m-am purtat frumos cu politistii, si ei la randul lor cu mine ![]() Ce jmeckery sunt bajetzii de pe 4tun... il aplauda p-ala... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama a mai fost idiotenia asta. Dupa parerea mea, clar fals...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De acord cu A l e x 100% !!
|
--------------------
------
------
------
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai cam asta e cultura soferilor nostri...de porumb. (nu generalizez), dar ce s-ar fi intamplat daca trebuia sa discutati (intr-o situatie reala) cu un asemenea om?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca eram eu in locul politistilor chemam duba si il inhatam, iar la sectie il bagam in celula cu unul lipsit de dragoste barbateasca de vreo 2 luni... Iar cameramanului ii indesam telefonul pe gat, sa se lase de glume...
Le bagam amenda maxima la amandoi, ca sa se sature sa mai faca tampenii d-astea. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
La nivelul nostru de civilizatie... poate fi chiar reala... si totusi... imaginati-va ca cineva "bine intentionat" face o "gluma" si va fura placuta de inmatriculare (poate are nevoie de ea la caruta)...imaginativa ce inseamna in RO chestia asta... Un lucru atat de simplu va trage masina pe dreapta pt cateva luni bune(estimez eu)... cam asa se misca politia cand e vorba de furturi...cine te despagubeste la ca stai cu masina fara drept de circulatie (ca doar ai platit impozite, rovigneta si asigurare)? Pai si sa nu-i injuri cand in loc sa-ti apere drepturile ei te amendeaza???
Va doresc sa nu aveti parte de interactiune cu politistii de nici un fel...oricum ar fi, in acel moment tot veti avea ceva de pierdut! Bafta |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ti se da dovada de circulatie cred...si in plus...nu cred ca avea numar macar din carton facut cu markerul...aia era vrajeala sa scape
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
In niciun caz nu cred ca e trucata, se observa din micile gesturi pe care le face. Oricum, prin gura lui a vorbit ura mocnita a milioane de soferi romani (chiar daca a facut-o cu accent moldovenesc
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Circul foarte mult , vad multe masini fara placute de identificare , dar nu am vazut nici una oprita de politie . Am intalnit cateva cazuri cand smecheri fara placuta fata au trecut pe langa echipaje de la rutiera si nu au fost opriti . In scimb politistii de la rutiera si-au facut un obicei de a vana pe DN si E in zone in care fara motiv si va rog sa ma credeti , sunt restrictii de 50 km/h , sau mai rau de 40 km/h .
Parere personala despre filmulet : trucaj |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(prody @ 2 Jun 2007, 19:25) In niciun caz nu cred ca e trucata, se observa din micile gesturi pe care le face. Oricum, prin gura lui a vorbit ura mocnita a milioane de soferi romani (chiar daca a facut-o cu accent moldovenesc ![]() adevarat graieste ! ![]() ![]() ![]() ![]() ps: daca nu avea accent moldovenesc nu-s daca mai avea asa mult farmec ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
a mai fost
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
haios, dar e facatura!
Respectatii agentii de circulatie ! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
|
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
smart one ... scrie ceva util ca nu te premiaza nimeni pentru numarul de postari.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:18 |