Desktop conectat la TV, imagine proasta
![]() ![]() ![]() |
Desktop conectat la TV, imagine proasta
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
depinde ce placa video ai in pc?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Catanos: nu inteleg prea bine intrebarea ta: care imagine are rezolutia slaba? ca de pe tv sau cea de pe monitor, dupa conectare?
tv cam atita poate (640x480) daca nu e hdtv... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Incearca pe o intrare din aia cu mufa mare, dar semnalul la intrare trebuie sa fie RGB pentru o calitate mai buna.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu am un calculator (al nevestei) care este in sufragerie si de acolo vin cu un cablu stereo de 10 metri mufat RCA pana la televizor.Pe una din mufe vine semnalul audio si pe una vine cel video. La iesirea din calculator am pus un adaptor jack-RCA . Desi distanta este mare ( 10 metri) calitatea imaginii este super ok. Se vede clar, fara dungi, fara pureci. Placa video este un Ati Radeon 7000 si televizorul un Samnsung din 1994-95 nu mai stiu... Am doua intrari (Euroscart si RCA). Pe intrarea Euroscart intra DVD-ul si pe cea de rca intra video care preia semnalul TV (am banda VHF-3 busita si reparatia ma costa cat un tv nou) si preia si semnalul generat de calculator...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca ai TV clasic nu ai ce face. Mai mult de 800*600 cu 60 Hz nu poate. Pentru filme e ok, dar pentru Windows sau jocuri. Placa video face foarte bine ca nu te lasa sa scoti mai mult, ai strica televizorul. Daca vezi pe ambele acelasi lucru, in acelasi timp, esti in modul "clone". La mine, placa video fiind mai veche, nu ma lasa sa vad decat ori pe monitor, ori pe tv. Daca a ta e mai noua, poti avea doua desktop-uri diferite pe cele doua ecrane, adica tu te joci pe monitor si prietena ta se uita la film pe tv...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La mine, pe iesirea s-video din placa video am pus un cablu s-video to rca, de pe asta, printr-o rca mama si un cablu de 2 fire (hand-made) de vreo 12m ajung intr-un adaptor euroscart - rca /s-video si in final in televizor. Se vede brici, fara dungi, purici, umbre, etc.
Placa video e un banal geforce4 mx, iar tv-ul e un philips din '99 (nu are decit euroscart). Sunetul tot asa l-am dus de la o boxa pina in adaptor. |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Oricat o sa incerci sa obtii o imagine clara pe RCA nu o sa reusesti. De vazut un film o sa poti vedea, insa pentru a vedea un document sau o iconita si ce scrie pe acolo, sigur nu o sa ai cum. Asta se intampla chiar daca incerci si pe YUV (componente), s-video, etc si cu orice placa video. Mai mult de 800x600 nu o sa scoti prin tv-out si numai la 60Hz.
Daca vrei claritate, iti trebuie o legatura prin cablu VGA (daca stie tv-ul) sau hdmi (tot daca stie tv-ul). VGA-ul trimite analogic semnalul catre tv dar stie de rezolutii la fel ca la monitor. Hdmi e alta viata, adica full digital. Cea mai buna legatura e prin hdmi, insa si VGA-ul isi face treaba cu brio. Altfel nu ai cum sa ai o imagine clara pe tv. Sunetul daca ai cum sa transmiti/receptionezi digital e perfect, daca nu, pe analogic nu pierzi asa mult pe 10m. Oricum ptr. 5.1 iti trebuie 6 fire pe analogic si 1 pe digital ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri! televizorul asta e: http://www.emag.ro/televizoare/televizor-s...-cm--pCW29Z338P
Din cate vad nu prea are HDTV.. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pai nu e... Daca vrei pentru filme avi/dvd only merge f. bine pe rca...dar nu cere claritate ptr. texte sau joace, filme hd, etc...
Pentru astea din urma am mai purtat niste discutii aici. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:21 |