Lunete si parbrize
![]() ![]() ![]() |
Lunete si parbrize
motanel pufos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Unele au parasolat inclus si spatele din cate stiu eu este anti UV ... lateralele sunt chioare la toate masinile
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
Pai la daciile alea berline din 70 chiar erau UV ?
Arata toate de parca ar fi date cu ulei. Unele se pot vedea si cu ochiul liber in anumite unghiuri. Si am vazut si masini cu geamuri atermice care ar trebui sa tina caldura sau frigul afara si nu se vedea nimic inclusiv lateralele. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Cred ca explicatia sta in procesul tehnologic in general. Cel putin pe fata e obligatoriu ca parbrizul sa fie facut ceva in genul a mai multor straturi una peste alta asa in genul unei laminari ceea ce il face imposibil de spart aproape. Adica se crapa dar nu se imprastie bucatile. Cele laterale insa dimpotriva trebuie sa se poata sparge usor insa cioburile sa fie cat mai inofensive.
|
--------------------
------
------
------
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Luneta la berlina e "securit" (adica se sparge in miii de bucatele) si parbrizul (la berlinele mai noi de prin 90 incepand parca) e duplex. Cred ca pentru luneta se aplica regula si la celelalte masini.
IMportant e parbrizul sa fie duplex sau ceva asemanator. Geamurile "securite" au tot felul de bulinute colorate din cauza procesului de fabricatie. La cele de generatie mai noua cred ca s-a rezolvat problema asta. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:39 |