Invitatie la nunta, Se marita fata lu vecinu'
![]() ![]() ![]() |
Invitatie la nunta, Se marita fata lu vecinu'
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
1 sau 2
|
--------------------
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mess mai nou
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
umbla vorba-n sat
|
--------------------
x
y
2009
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit vreo 2-3 scanate, pe mail. Mi s-a parut aiurea sa ma duc juma de oras sa ma intalnesc cu persoana doar pentru un carton care nu intereseaza pe nimeni...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
eu am gasit azi invitatia in posta, ii era greu lu vecinu sa urce un etaj pana la mine sa mi-o aduca la usa, asa cobora el un etaj si mi-o baga in posta....
Sincer mi se pare aiurea sa inviti pe cineva la nunta prin cutia postala de pe casa scarii ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am eu o cunostinta care a lasat vreo 30 de invitatii la baru' care-l frecventeaza gasca noastra de prieteni, cu rugamintea "cind vezi pe cite un cunoscut, da-i si lui o invitatie". Sa va mai spun ca a lasat 30 si a luat 34?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De obicei primesc invitatia la vreo terasa, dupa ce invitantul (daca pot scrie asa), m-a cinstit in prealabil... altfel nu ma prinde la nicio nunta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
visule...esti pe interes
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai face cineva nunta fara interes?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
or mai face vreunii.....ca doar tu nu stii ce se intampla la toate nuntile
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
vis-a-vis |
![]()
|
La care am mers eu, nu s-a-ntamplat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
bine visule...sa vi la a mea...sa te convingi
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ti-am zis doar in ce conditii accept invitatia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
da visule.....bineinteles
![]() ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 11 Jun 2007, 22:58 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
vis-a-vis |
![]()
|
Esti pe interes?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
da...sunt
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
LDV ma iei de nas(h)?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(XMihai @ 12 Jun 2007, 00:24) eu am gasit azi invitatia in posta, ii era greu lu vecinu sa urce un etaj pana la mine sa mi-o aduca la usa, asa cobora el un etaj si mi-o baga in posta.... Sincer mi se pare aiurea sa inviti pe cineva la nunta prin cutia postala de pe casa scarii ![]() In cazul asta nu poti decat sa-i lasi si tu o felicitare in casuta lui postala si ai scapat de toate obligatiile... ![]() Mi se pare o dovada de respect sa-i dai cuiva invitatia personal, daca stai in acelasi oras cu el. Pentru provincie, strainatate, merge si prin Posta, mail, etc. E drept ca pierzi destul de mult timp cu activitatea asta, timp pe care nu prea-l ai in general, dar o data (spera toti ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:48 |